SZAK(MA)RKET – EGYÉL HAZAIT! TERMELŐI PIAC EGERBEN, A VÁRMEGYEHÁZÁN

2024. 05. 07.

A TOP_PLUSZ-3.1.1-21-HE1-2022-00002 „Paktum a Gazdaság- és Foglalkoztatásfejlesztésért Heves megyében” című projekt keretében „Szak(MA)rket-Egyél Hazait!” elnevezéssel termelői piac kerül megrendezésre 2024.május 14-én Egerben, a Vármegyeházán.

SZAK(MA)RKET – EGYÉL HAZAIT! TERMELŐI PIAC EGERBEN, A VÁRMEGYEHÁZÁN

 

Támogassuk együtt a helyi termelőket!     

 

Együnk hazait, amellyel hozzájárulhatunk a térség gazdaságának erősödéséhez és a tudatos fogyasztói magatartás kialakításához. A helyi ellátás tekintetében elengedhetetlen a tradícionális kistermelői tevékenység, ezért nagyon fontos megtalálni a kapcsolatot a termelő és a fogyasztó között.


Rendezvényünk célja a termék- és szolgáltatásfejlesztés, a partnerségi kapcsolatok elősegítése, valamint a helyi termékek népszerűsítése, amellyel hozzájárulhatunk a térség gazdaságának erősödéséhez és a tudatos fogyasztói magatartás kialakításához.

Az emeleten tészta, olaj, chiliből készült termékek, szörpök, szószok, zselé, 100%-os palackos szőlőlé, méz, gombaőrlemény, sajt, füstölt áru és még sok-sok finomság, az udvaron palánta, virág és várhatóan eper vásárt tartunk. 

       

    

 

     

  

Helyszín: Heves Vármegye Önkormányzata (Eger, Kossuth Lajos u. 9.)

Időpont: 2024.05.14. (kedd) 10:00 - 13:00 óra

 

A belépés díjtalan!

Kérjük a kedves vásárlókat, hogy készpénzes fizetéssel készüljenek!  smile Köszönjünk!

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!