Pont Ott Parti Egerben - Szerdán derülnek ki a felsőoktatási ponthatárok

2023. 07. 24.

A ponthatárok kihirdetését a barátaiddal közösen figyelemmel kísérheted a Pont Ott Partin.

Pont Ott Parti Egerben - Szerdán derülnek ki a felsőoktatási ponthatárok

 

Szerdán rendezi meg a Pont Ott Partit a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM), az Oktatási Hivatal (OH) és a HÖOK Közhasznú Nonprofit Kft., a felvételizők először itt értesülhetnek a felsőoktatási ponthatárokról. A ponthatárok kihirdetését a felvételizők idén sem csak a budapesti helyszínen kísérhetik figyelemmel, ugyanis több vidéki városban, például Egerben is lesz ponthatárváró rendezvény.

 

Időpont: 2023. 07. 26. szerda


Helyszín: Eger, Eszterházy tér 1.

 

Idén az Utcazenészek Versenyébe kapcsolódik be az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem és a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Pont Ott Partija.

Az esemény a népszerű könnyűzenei előadók fellépése mellett hasznos időtöltést is kínál, nem csak a ponthatárok kihirdetését izgulhatod végig a barátaiddal közösen, hanem számos továbbtanulási és elhelyezkedési lehetőségről is érdeklődhetsz, illetve a pótfelvételihez kapcsolódó tudnivalókról is tájékozódhatsz. Ha az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemre felvételiztél, az EHÖK és a felvételi osztály munkatársainak segítségével első kézből juthatsz hasznos információkhoz a további teendőkről.

 

Tervezett program
 

17:00-19:00 UVE koncert: HuMen Brass Band

 

19:00-20:00 Felvezető műsor (Kahoot bajnokság és tájékoztatók)

 

20:00-21:00 Ponthirdetés 

 

21:00-22:00 UVE koncert: CC116 zenekar 

 

22:00-23:00 UVE koncert: Nemadomfel zenekar

 

Facebook esemény lapja: link

A Líceum Tv élő közvetítését EZEN A LINKEN követheted végig.