Karrier Nap az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen (2023.03.28.)

2023. 03. 27.

Idén 25 kiállító mutatkozik be az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Karriernapján a B épületben. Az eseményen nem csak a munkáltatókkal találkozhatnak személyesen az érdeklődők, sor kerül kerekasztal beszélgetésekre és próbainterjúkra is.

Karrier Nap az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen (2023.03.28.)

 

A kiállítók között a hallgatók megtalálják majd a térség számos innovatív nagyvállalatát, jelentős, munkaadóját is, mint például a Sanatmetal Kft-t, az Emerson Automation FCP Kft-t, a Robert Bosch Automotive Steering Kft-t és a ZF Hungária Kft. képviselőit is. Ugyancsak részt vesz az EKKE nagyszabású eseményén a Gránit Bank Zrt. és az Állami Ménesgazdaság Szilvásvárad, a QNSZT Informatikai Tanácsadó és Szolgáltató Kft., a Hotel Estella Kft., a Gyermekjóléti és Bölcsődei Igazgatóság, a Heves Vármegyei Gyermekvédelmi Központ, a Meló-Diák Alföld Iskolaszövetkezet, a Campleaders Hungary, az Agria Térségfejlesztési Nonprofit Kft. és a Heves Megyei Foglalkoztatási Paktum irodája is.

A „B” épületben rendezendő eseményen az érdeklődők a pedagógusképzés, a karrier és a versenyszféra témáját taglaló kerekasztal beszélgetések részesei lehetnek az adott területet kiválóan ismerő szakemberekkel, valamint előadást is hallhatnak a vállalkozóvá válás lehetőségéről, a legfontosabb tudnivalókról és a buktatókról is.

A pedagógiai kar hallgatói számára nagyon fontos szereplő lehet a Karrier Napon az Egyházmegyei Katolikus Iskolai Főhatóság (EKIF), az Egri Tankerületi Központ, valamint az egri óvodák szervezete. Segítő szándékkal és igazán széleskörű információk birtokában érkezik a programra a Heves Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Foglalkoztatás-felügyeleti és Munkavédelmi Főosztálya, a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Europe Direct Heves irodája és az Egyesek Ifjúsági Egyesület csapata is.

 

Dátum: 2023. március 28. 9:00 - 13:30

Helyszín: Eger, Egészségház u. 4., B épület

 

Aki ellátogat az EKKE Karrier Napjára, egészen biztosan nem bánja meg, s ha veszi a bátorságot és kipróbálja magát az állásinterjús helyzetben, valamint felteszi a kiállítóknak azokat a kérdéseket, amelyek valóban foglalkoztatják, pótolhatatlan információkkal gyarapodik majd.

 

További információk: https://uni-eszterhazy.hu/egyetem/karrier-nap-a-hallgatok-sikereert

Facebook esemény: link

 

 

TOP_PLUSZ-3.1.1-21-HE1-2022-00002 - „Paktum a Gazdaság- és Foglalkoztatásfejlesztésért Heves megyében”