MEGJELENT AZ ELSŐ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS AZ INTERREG VI-A MAGYARORSZÁG-SZLOVÁKIA EGYÜTTMŰKÖDÉSI PROGRAMBAN. Információs nap és partnerkereső fórum Budapesten 2023. május 30-án.

2023. 05. 23.

A határon átnyúló együttműködési projektek támogatásaihoz kapcsolódóan megjelent az Interreg VI-A Magyarország-Szlovákia Program első pályázati felhívása. Információs napokat és partnerkereső fórumokat is szerveznek.

MEGJELENT AZ ELSŐ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS AZ INTERREG VI-A MAGYARORSZÁG-SZLOVÁKIA EGYÜTTMŰKÖDÉSI PROGRAMBAN. Információs nap és partnerkereső fórum Budapesten 2023. május 30-án.

 

Pályázni az alábbi témákban lehet: 

 

Intézkedés: 1.2.1 – A természeti tőke védelme és megőrzése 

  • 1.2.1/A. intézkedés: Természetvédelem és természetvédelem
  • 1.2.1/B. intézkedés: Biodiverzitás
  • 1.2.1/C intézkedés: Zöld infrastruktúra

 

Intézkedés: 1.2.2 – Közös kockázatkezelés 

  • 1.2.2/A. intézkedés: Árvízkockázat és vízgazdálkodás
  • 1.2.2/B intézkedés: Katasztrófakockázat-kezelés

 

Akció: 2.4.1 – Helyi örökség megőrzése

 

A Pályázati Felhívás részletes leírásáért, beleértve a támogatható területet, a jogosultság és a benyújtási szabályokat, valamint a kiválasztási folyamattal kapcsolatos információkat, kérjük, olvassa el a Pályázati útmutatót. (link)

 

A pályázatok benyújtási határideje: 2023. augusztus 15. (16:00)

 

A felhívás részletei elérhetőek a Program hivatalos honlapján, a https://www.skhu.eu/call-for-proposals/call-for-proposal-husk-2302 oldalon.

 

Partnerkereső adatbázis!

Ha partnert keres, kérjük, regisztráljon a Partnerkereső adatbázisba. Adatbázisban böngészhet projektötletéhez megfelelő partnert is. (További információ)

 

Információs napok és partnerkereső fórumok

A jelen pályázati felhíváshoz kapcsolódóan Információs napokat és partnerkereső fórumokat szerveznek. Regisztráljon valamelyik eseményre még ma, hogy biztosítsa helyét! (További információ)

 

 

Sikeres jelentkezést kívánunk!