04
áp 2016
PDF
Nyomtatás
E-mail

2016. március 31-én immáron tizenegyedik alkalommal adták át az Aranynap-díjat. Az idei gála helyszíne az ötcsillagos szállodai kategória nyertese, a Budapest Marriott Hotel volt.

A Day Holiday rendezvényszervező cég és partnerei, illetve a Turizmus Trend szaklap olvasói az elmúlt évben legkitartóbban, legeredményesebben dolgozó hazai konferencia és wellness szállodákat értékelték és jutalmazták. Ebben az évben hat kategóriában kaptak díjat a legjobb budapesti és vidéki konferencia és wellness szállodák. Minden évben bizalmat kap egy frissen nyílt szálloda is: a legígéretesebb 2015-ben megnyitott szálloda kategóriájában a díjat idén a Magyar Turizmus Zrt. képviseletében Glázer Tamás, a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettese adta át. Aranynap-díj együttműködő szakmai partnere a Magyar Turizmus Zrt.

 

A rendezvényszervező cég a megrendelők és a rendezvények résztvevőinek visszajelzései alapján, a Turizmus Trend és Turizmus Online olvasóinak szavazatai segítségével értékeli, és díjazza minden évben a legjobb szállodákat. A szállodák összehasonlítása szakmai szempontok alapján történik, a tárgyi feltételek mellett fontos kritérium a dolgozók rugalmassága, kedvessége, az egész éves kiegyensúlyozott és magas színvonalú teljesítmény.

A rendezvény résztvevőit köszöntötte Glázer Tamás, a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettese.

2015. év legjobban teljesítő szállodái a Day Holiday, a Turizmus Trend és a vendégek szavazatai alapján:

• Magyarország legjobb háromcsillagos konferencia szállodája 2015-ben a Hotel Margaréta, Balatonfüred

• Magyarország legjobb négycsillagos budapesti konferencia szállodája 2015-ben a Novotel Budapest Danube

• Magyarország legjobb négycsillagos vidéki konferencia szállodája 2015-ben a Residence Ózon****superior Conference & Wellness Hotel, Mátraháza

• Magyarország legjobb ötcsillagos konferencia szállodája 2015-ben a Budapest Marriott Hotel

• Magyarország legígéretesebb 2015-ben megnyitott szállodája a Best Western Plus Lakeside Hotel, Székesfehérvár

• Magyarország legjobb wellness szállodája 2015-ben a Hunguest Hotel Forrás****superior, Szeged

A gála résztvevői a Day Holiday új fejlesztéseit, weboldalait is megismerhették. Az újonnan elindult Konferenciakonline.hu oldal a 35 fő alatti rendezvényekhez nyújt segítséget online ajánlatkérő felületével, a Dayholiday.hu oldal szintén a korszellem elvárásainak megfelelő új dizájnnal, okostelefonra optimalizált formában született újjá. Hamarosan a wellness szállodákat, kiemelt ajánlatokat bemutató Wellnessonline.hu oldal is megújult formában várja majd látogatóit.

A Day Holiday Kft. több mint húszezer rendezvény és több mint félmillió vendég tapasztalatával a háta mögött, nyolc országban, több száz helyszínt összehasonlítva rendezi meg minden évben az Aranynap díjátadó gálát. A rendezvényen a díjnyertes szállodák lehetőséget kaptak arra, hogy szakmai közönség előtt mutatkozzanak be.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is érdekes programok színesítették a gála műsort: a vendégeket a Compact Disco zenekar szórakoztatta, kreativitásukat és tudásukat pedig egy interaktív kvízjáték során tehették próbára.

2016. április 4.

Forrás: www.turizmusonline.hu

 

Elérhetőségek

Cím: H-3300, Eger, Kossuth L. u. 9.

Telefon: + 36 36 521 310

Email: kabinet@hevesmegye.hu

Fax: + 36 36 411 106

Europe Direct: +36 36 521 480

GPS: 47.900766 / 20.378265

 

A Heves Megyei Önkormányzat hivatalos
honlapjával kapcsolatos általános
adatvédelmi tájékoztatót innen töltheti le.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*