10
dec 2013
PDF
Nyomtatás
E-mail

A Vállalkozók Országos Szövetsége által alapított Év Vállalkozója díjjal a legkiválóbb szakmai teljesítményt, és egyben az elkötelezett közéleti szerepvállalást tanúsító vállalkozások munkáját ismerik el. Hagyomány, hogy a Vállalkozók Napján állami és miniszteri kitüntetéseket osztanak ki.

December 6-án Budapesten a Vállalkozók Országos Szövetsége Év Vállalkozója díját több heves megyei vállalkozó is átvehette:  dr. Bánhidy Péter, a Heves Megyei Vízmű Zrt. vezérigazgatója és dr. Csabai Zsolt, a GMR-Group Hungary Kft. ügyvezető igazgatója, Báry Péter, a Mayer Hw&Sw Kft. ügyvezető igazgatója, valamint Palik Tibor, az ÉLPAK Zrt. vezérigazgatója. A VOSZ jubileumi elismerését kapta Bodrogi Csaba.

Az ünnepségen Varga Mihály a foglalkoztatottság növekedéséről, a gazdaságot támogató hitelprogramokról és a munkahelyvédelmi akciótervről beszélt, és hangsúlyozta azt is: a kormány intézkedései révén csökkentek a vállalkozások adminisztrációs terhei.

Demján Sándor ünnepi beszédében egyebek mellett azt emelte ki: véleménye szerint a növekedés mára látható, és biztató, hogy a jövőben is folytatódni fog

 

2013. december 10.

Forrás: www.gyongyos.hu

 

Elérhetőségek

Cím: H-3300, Eger, Kossuth L. u. 9.

Telefon: + 36 36 521 310

Email: kabinet@hevesmegye.hu

Fax: + 36 36 411 106

Europe Direct: +36 36 521 480

GPS: 47.900766 / 20.378265

 

A Heves Megyei Önkormányzat hivatalos
honlapjával kapcsolatos általános
adatvédelmi tájékoztatót innen töltheti le.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*