Hamarosan lejár a jelentkezési határidő - LIFE LOGOS 4 WATERS projekt

2022. 06. 23.

Pályázatot népszerűsítő kisfilm tekinthető meg az Önkormányzati Pályázati Programról.

Hamarosan lejár a jelentkezési határidő - LIFE LOGOS 4 WATERS projekt

A LIFE LOGOS 4 WATERS projekt keretében kiírásra kerülő pályázati programban olyan helyi, kisléptékű innovatív megoldásokat támogatnak, melyek elősegítik a települési alkalmazkodást a klímaváltozáshoz. A program önkormányzatok mellett a helyi közösségek, civil szervezetek aktív részvételével valósul meg.

A pályázati program célja a kisléptékű természetes vízmegtartással kapcsolatos beruházások szélesebb körű használatának az ösztönzése és támogatása a települési szintű éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodásban. A felhívás további célja, hogy felhívja a figyelmet a kisléptékű, költséghatékony megoldások használatának lehetőségére, és rávilágítson a széleskörű részvételen (a helyi közösség bevonásán) alapuló intézkedések sikerességére.

A pályázati felhívás nyertesei részt vehetnek a LIFE LOGOS 4 WATERS projekt keretén belül megvalósuló egyes rendezvényeken, külföldi tanulmányutakon, klíma workshopokon, pilot tréningeken és a nyári egyetemeken. 

 

A pályázati program ITT érhető el.

A pályázatot népszerűsítő kisfilm elérhető ITT.

 

 

 

KEHOP-1.2.0-15-2016-00019 - „Heves Megyei Éghajlatváltozási Platform létrehozása és Heves Megye klímastratégiájának kidolgozása”