2020 szeptember 28, hétfő
Főoldal  //  Eger  //  Egységes városmarketinget vezet be Eger
06
nov 2012
PDF
Nyomtatás
E-mail

Eger arculati logoEgységes városmarketinget és logót vezetett be az egri önkormányzat annak érdekében, hogy jól csengő márkanévvé fejlesszék Eger nevét – tájékoztatta a település alpolgármestere kedden az MTI-t.

 

Mint fogalmaztak, az a cél, hogy a vevő már a termék nevét hallva vagy logóját látva tudja, hogy "minőséget kap a pénzéért", és ne csak a barokk műemlékek, a vár és a bor jusson az emberek eszébe a település nevének hallatán, hanem kapjanak kedvet egy egri látogatásra is - mondta Rázsi Botond (Fidesz-KDNP).


Eger ehhez kiváló alapanyagot nyújt, hiszen a város számtalan értékkel bír. Ezek között szerepel Eger geográfiai és közigazgatási helyzete, a történelmi és épített örökség, az egri szőlő és bor, a termálvíz, az oktatási rendszer, az élénk kulturális- és sportélet - mondta.
Rázsi Botond szerint a városvezetésnek és a városmarketinggel foglalkozóknak többek között az a feladata, hogy az önkormányzat és a város cégei, intézményei egységes elvek mentén, tudatosan, összefogottan, egymást erősítve tevékenykedjenek a városért. Fontos, hogy mindez külső jegyekben is megmutatkozzon, ezért készült el a város egységes arculata - mutatott rá.


Hozzáfűzte: mindennek keretében a tipizált "Eger" felirat, a "Te történeted" szlogen, a bástya motívum, illetve a város kék és arany színe jelenik meg a plakátokon, hirdetéseken, megállító táblákon, a hivatalos levelek fejlécén.
A márkaépítés fontos eszközének szánják az új belvárosi ajándékboltot is, ahol az új arculati elemekkel ellátott, minőségi, javarészt helyi termelőktől származó termékeket árusítanak, nem csak turistáknak - sorolta az önkormányzati vezető. Mindettől a turizmus, illetve a gazdaság erősödését is várják.

2012.11.05. Forrás: www.turizmus.hu

 

Elérhetőségek

Cím: H-3300, Eger, Kossuth L. u. 9.

Telefon: + 36 36 521 310

Email: kabinet@hevesmegye.hu

Fax: + 36 36 411 106

Europe Direct: +36 36 521 480

GPS: 47.900766 / 20.378265

 

A Heves Megyei Önkormányzat hivatalos
honlapjával kapcsolatos általános
adatvédelmi tájékoztatót innen töltheti le.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*