03
Apr 2015
PDF
Print
E-mail

A MOB támogatásával működő Sportiskolák Országos Szövetsége (SIOSZ) Budapesten, a Magyar Sport Házában tartotta meg a VI. SIOSZ Gála díjkiosztó ünnepséget.  Az eseményen négy kategóriában adtak át elismeréseket.

 

Az eseményen részt vett és díjátadóként közreműködött dr. Magyar Zoltán, a Nemzet Sportolója, a MOB alelnöke, a Magyar Tornaszövetség elnöke, Kiss Norbert az EMMI helyettes államtitkára, dr. Bartha Csaba a MOB sportigazgató-helyettese, Balogh Gábor a Magyar Diáksport Szövetség elnöke, dr. Jakabházyné Mező Mária a Magyar Olimpiai Akadémia főtitkára, dr. Csötönyi Sándor a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke és Lehmann László a MOB sportiskolai programvezetője. A gálán képviseltették magukat a sportiskolák vezetői, a fenntartók-működtetők képviseletében alpolgármesterek, sportreferensek, továbbá a sportszövetségek képviselői.

A köszöntőket követően együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Diáksport Szövetség nevében Balogh Gábor elnök és a Sportiskolák Országos Szövetségének nevében Kovács Géza, a szervezet első embere. A Magyarország legjobb sportiskolája versenyben a 2014-es sporteredmények alapján 4 kategóriában hirdettek végeredményt. Az egyesületi típusú sportiskoláknál az Egri Városi Sportiskola (500 fő alatti taglétszám) és a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. (500 fő feletti taglétszám) végzett az élen. Az általános iskoláknál a Csik Ferenc Általános Iskola és Gimnázium, a középiskoláknál a budapesti VI. kerületi Kölcsey Ferenc Gimnázium érdemelte ki a legjobb sportiskola címet.

Egyéniben 17 sportolót és azok edzőit jutalmazták.  A serlegek, plakettek mellé sportszervásárlási utalványt kaptak a nyertesek.

A díjátadáson a Csík Ferenc Általános Iskola és Gimnázium tanulóinak színvonalas műsora aratott nagy sikert.

A díjazottak listáját ide kattintva megtekinthetik.

 

2015. március 3.

Forrás: www.mob.hu

 

Elérhetőségek

Cím: H-3300, Eger, Kossuth L. u. 9.

Telefon: + 36 36 521 310

Email: kabinet@hevesmegye.hu

Fax: + 36 36 411 106

Europe Direct: +36 36 521 480

GPS: 47.900766 / 20.378265

 

A Heves Megyei Önkormányzat hivatalos
honlapjával kapcsolatos általános
adatvédelmi tájékoztatót innen töltheti le.

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*