2020 October 31, Saturday
Főoldal  //  Területfejlesztés  //  Konzultációs fórumok  //  A regionális marketing igazgatóság 2012-es tervei
10
May 2012
PDF
Print
E-mail

heves megye turizmusA Regionális Marketing Igazgatóság az idén is öt tematikus akció köré csoportosítja Észak-Magyarország turisztikai termékeit, mely akciókhoz társítjuk a marketing tevékenységünk döntő részét. 2012-ben az öt akció a következő lesz: Évindító Feltöltődés, Kalandhegyek- geokalandok és kalandpark7ek Észak-Magyarországon, Szüreti Vidámság Észak-Magyarországon, Vizeskeddj Észak-Magyarországon.

 

AZ Magyar Turizmus Zrt. Észak-magyarországi Regionális Marketing Igazgatóság kéviseletében Hídvéginé Molnár Judit ismertette a Heves Megyei Közgyűlés tagjai számár az igazgatóság 2012. évi terveit.

Az idei évben 3 külön kiadványt is elkészítünk. Az első kiadvány az Egészségturisztikai és Aktív kalauz nevet viseli, és tematikailag gyűjti össze a régió fürdőit, aktív szórakozási lehetőségeit, valamint egy általános egészségturisztikai bemutatást is találunk benne Észak-Magyarország egészségturisztikai kínálatából.

A másik kiadványunk az Észak-magyarországi bor, gasztro, falusi kalauz, mely az előző kiadványhoz hasonlóan épül fel. A kiadványban a mára már szépen márkázott térségeket mutatjuk be.

A harmadik kiadványunk az Akciós ajánlatok kiadványa lesz. Ez a kiadvány tartalmazza, majd a már említett öt marketing akciónkban részt vevő szolgáltatókat, valamint akciós ajánlataikat.

Az idei évben, a gazdasági állapotok ellenére jelentős szolgáltatói aktivitást tapasztaltunk a kiadványokba való akvirálás és a vásári megjelenések során is.

A Magyar Turizmus Zrt. Észak-magyarországi Regionális Marketing Igazgatóságának 2012-es tervei közt szerepel több tanulmányút, valamint számos kiállításon és külföldi roadshow-n való megjelenés, melyek a helyi és térségi TDM-ekkel és a turisztikai szolgáltatókkal szoros együttműködésben valósulnak meg.

Forrás: Magyar Turizmus Zrt. Észak-magyarországi Regionális Marketing Igazgatóság

 

Elérhetőségek

Cím: H-3300, Eger, Kossuth L. u. 9.

Telefon: + 36 36 521 310

Email: kabinet@hevesmegye.hu

Fax: + 36 36 411 106

Europe Direct: +36 36 521 480

GPS: 47.900766 / 20.378265

 

A Heves Megyei Önkormányzat hivatalos
honlapjával kapcsolatos általános
adatvédelmi tájékoztatót innen töltheti le.

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*