2020 January 26, Sunday
Főoldal  //  Heves Megyei Közgyűlés  //  Hargita megye Heves megye testvérmegyéje lesz
27
Jun 2014
PDF
Print
E-mail

A Heves Megyei Közgyűlés idén is a Telekessy István területfejlesztési kitüntető díjjal ismerte el azokat a magánszemélyeket, gazdálkodó szervezeteket és Heves megyei települési önkormányzatokat, amelyek Heves megye területfejlesztésében, vidékfejlesztésében példamutató, kiemelkedő eredményt értek el. Heves Megye Közgyűlése a 2014. április 29-ei közgyűlésén zárt ülésen döntött a díjazottakról, akik június 27-én, a megyeháza Barkóczy termében Szabó Róberttől, a Heves Megyei Közgyűlés elnökétől, valamint Dr. Barta Viktor főjegyzőtől vehették át a kitüntetéseket.

 

Elismerésben részesült Dr. Juhász Attila Simon, Felsőtárkány polgármestere, Dr. habil Dávid Lóránt, a Károly Róbert Főiskola főiskolai tanára, a Farkaskő Noszvaji Barlang Művésztelep Egyesület, valamint a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság Kiskörei Szakaszmérnöksége.

A díjátadót követő közgyűlésen Szabó Róbert, a Heves Megyei Közgyűlés elnöke arról tájékoztatta a megjelent képviselőket, hogy Korózs Lajos, a közgyűlés MSZP frakciójának képviselője 2014. július 1-jével lemondott a Heves Megyei Közgyűlési tagságáról.

A közgyűlés napirendjei között elfogadta a Heves Megye Területfejlesztési Programja (2014-2020) előzetes jóváhagyására irányuló javaslatot, valamint döntést hozott a Magyar Diáksport Szövetséggel és Hargita Megye Tanácsával való együttműködési megállapodás megkötéséről. A képviselők elfogadták a Heves Megyei Önkormányzati Hivatal 2014. év I. félévi, és a Nemzeti Külgazdasági Hivatal Heves Megyei Külgazdasági Információs Pontjának tevékenységéről szóló tájékoztatókat, valamint a Heves Megyei Fejlesztési és Képzési Bizottság munkájáról, és a Heves megye mezőgazdasági helyzetéről szóló beszámolókat. A közgyűlés tagjai részletes tájékoztatást hallhattak a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság elmúlt két évben végzett munkájáról is.

A megyei közgyűlés végén a testület zárt ülésen döntött a Heves Megyéért Kitüntető Díj adományozásáról.

 

2014. június 27.

 

Elérhetőségek

Cím: H-3300, Eger, Kossuth L. u. 9.

Telefon: + 36 36 521 310

Email: kabinet@hevesmegye.hu

Fax: + 36 36 411 106

Europe Direct: +36 36 521 480

GPS: 47.900766 / 20.378265

 

A Heves Megyei Önkormányzat hivatalos
honlapjával kapcsolatos általános
adatvédelmi tájékoztatót innen töltheti le.

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*