2020 January 23, Thursday
Főoldal  //  Halmajugra  //  Példaértékű fejlesztések a Detki Keksznél
09
May 2013
PDF
Print
E-mail

Ha azt mondjuk, detki keksz, nem kell magyaráznunk, mindenki tudja, hogy miről van szó. Kiváló termékcsalád, elérhető áron, stabil hazai és növekvő külföldi piacokkal, folyamatos fejlesztéssel, sikeres pályázatokkal. Mindezt Magyarországon, egy száz százalékosan magyar tulajdonú cég valósította meg, példaértékű módon – hangsúlyozta csütörtökön, a Detki Keksz Kft. halmajugrai telephelyén tartott ünnepélyes projektzáró rendezvényen Horváth László, a Heves Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott, országgyűlési képviselő.

A cég két pályázaton is eredményesen szerepelt, s az építkezések tavaly ősz óta párhuzamosan zajlottak. Az ÉMOP keretében meghirdetett pályázaton a „Gyártóüzem építése a Detki Keksz Kft. halmajugrai telephelyén” elnevezésű, több mint 180 millió forintos összköltségű projekthez a társaság 88 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el. A cég részt vett a GOP „Komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, kis-, és középvállalkozások számára” elnevezésű programjában is. A raktári és gyártókapacitások fejlesztését szolgáló beruházás összköltsége meghaladta a 350 millió forintot, s ehhez a Detki Keksz Kft. csaknem 130 millió forint támogatást kapott.

Pavlova Olga, a cég ügyvezetője elmondta: a harmincesztendős múltra visszatekintő vállalkozás most közel 3000 négyzetméter raktári, illetve üzemi területtel bővült, ami a közös munka eredménye. Horváth László köszöntőjében azt kívánta: legalább még harminc évig, de ha lehet, annál is tovább tartson a detki keksz sikere.

 

2013. május 9.

Forrás: Heves Megyei Kormányhivatal

Fotó: Gál Gábor

 

Elérhetőségek

Cím: H-3300, Eger, Kossuth L. u. 9.

Telefon: + 36 36 521 310

Email: kabinet@hevesmegye.hu

Fax: + 36 36 411 106

Europe Direct: +36 36 521 480

GPS: 47.900766 / 20.378265

 

A Heves Megyei Önkormányzat hivatalos
honlapjával kapcsolatos általános
adatvédelmi tájékoztatót innen töltheti le.

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*