2020 September 26, Saturday
Főoldal  //  Bükkszék  //  Nyithat Bükkszék
04
Dec 2012
PDF
Print
E-mail

BukkszekHónapok óta tolódik az átadása, de december közepén megnyílhat a bükkszéki fürdő teljesen új főépülete. A modernizált kültéri rész nyáron már látogatható volt.

A legújabb hírek szerint december közepén megnyithat a bükkszéki termálfürdő új, fedett része. A Heves megyében található – a Salvus gyógyvízről országszerte ismert – település fürdője két lépcsőben újult meg. Első körben a kültéri medencéket modernizálták, a nyár közepén ezt át is adták a látogatóknak, viszont a nyári szezon végén a strandfürdő bezárt. A megújult főépület, – ami egy egész éveben nyitva tartó élményfürdőt és gyógyászati központot foglal magában – építési munkálatai azonban elhúzódtak. A nyáron még úgy volt, hogy novemberben megnyithat az új épület, ám ez decemberre tolódott.

A több mint egymilliárd forintból megújult termálfürdő építését részben uniós forrásból, részben a Magyar Fejlesztési Bank által nyújtott hitelből finanszírozta a bükkszéki önkormányzat. A hamarosan átadandó fürdőkomplexum két szinten és 2000 négyzetméteres területen fogja várni a vendégeket. A bükkszéki létesítményről itt olvashat bővebben. A lenti kép még a régi termálfürdőről készült.

2012. december 4., Forrás: termalonline.hu

 

Elérhetőségek

Cím: H-3300, Eger, Kossuth L. u. 9.

Telefon: + 36 36 521 310

Email: kabinet@hevesmegye.hu

Fax: + 36 36 411 106

Europe Direct: +36 36 521 480

GPS: 47.900766 / 20.378265

 

A Heves Megyei Önkormányzat hivatalos
honlapjával kapcsolatos általános
adatvédelmi tájékoztatót innen töltheti le.

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*