2018 június 20, szerda
Főoldal  //  Verpelét
Verpelét
17
2016
PDF
Nyomtatás
E-mail

Újjáépült az Asiafood Kft. 2014-ben leégett verpeléti tésztagyára. Az ebből az alkalomból szervezett megnyitó ünnepségen Szabó Róbert, a Heves Megyei Közgyűlés elnöke úgy fogalmazott: köszönet és elismerés illeti a cég tulajdonosainak áldozatos és kitartó munkáját, melynek köszönhetően újraindulhatott a termelés az üzemben.

 
02
sze 2013
PDF
Nyomtatás
E-mail

A verpelétiek régi álma vált valóra augusztus 31-én, amikor ünnepélyesen is várossá avatták a települést. Farkas Sándor polgármester köszöntő beszédében kiemelte: 2008-ban és 2009-ben már pályáztak a városi rangra, de nem jártak sikerrel. Az idén Horváth László országgyűlési képviselő, kormánymegbízott biztatására újabb pályázatot nyújtottak be, amely ezúttal pozitív elbírálásban részesült.

 
14
2014
PDF
Nyomtatás
E-mail

Heves megyében több mint 400 új munkahely jön létre a Nemzetgazdasági Minisztérium által meghirdetett munkahelyteremtő beruházások támogatására szolgáló pályázatnak köszönhetően – mondta Szabó Róbert, a Heves Megyei Közgyűlés elnöke a verpeléti ASIAFOOD Kft. telephelyén, kedden. A francia cég idén 44 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapott, ennek köszönhetően lehetőség nyílik a termelési kapacitás bővítésére, a már meglévő 125 mellett további 22 főnek biztos munkahelyet teremtve.

 
11
2013
PDF
Nyomtatás
E-mail

Áder János köztársasági elnök 2013. július 15-i hatállyal, Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter javaslatára Verpelét nagyközségnek városi címet adományozott.

 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*