23
nov 2012
PDF
Nyomtatás
E-mail

November 21-én délután szemináriummal vette kezdetét a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége XXXVIII. Közgyűlése Egerben, a Hotel Eger-Park szállodában. A különböző disztribúciós kihívásokról Kühtreiber Ádám, a Continental Budapest revenue managere beszélt, míg a szállodafoglalásban tetten érhető mobiltrendeket Gál Péter, a BDO Hungary szakmai tanácsadója mutatta be.

 

Fáska Gábor, az Opera Garden Hotel igazgatója új szállodai mobilapplikációs eszközt mutatott be kollégáinak, majd szállodai online marketingről tartott gyakorlatias előadást Demjanovich Nebojsa szakértő.
A közgyűlés november 22-23-án ismét összehozza a szakmát, tartalmas előadásokkal, jóízű és hasznos beszélgetésekkel, érdekes információkkal, ahogyan azt már megszokhattuk.
A témák között szerepel a MICE-turizmus, a Malév kiesésének és a diszkont társaságok térhódításának hatásai, megvitatják a jelenlévők a hazai szállodai piac helyzetét, illetve bemutatják a szövetség új honlapját.
November 22-én este megválasztják az Év Szállodását is, a jelöltek Hentz Róbert, Dr.Hevessy Gábor, Katz Péter és Dr. Lukács Ferenc.
A tanácskozás pénteken szekcióülésekkel folytatódik, szó lesz a szállodai közös beszerzések előnyeiről is.  Kerekasztal beszélgetés foglalkozik az orosz beutazás lehetőségeivel, és utolsó előadóként Gregor Jasch, a planB Werbeagentur Wien tulajdonos ügyvezetője besél arról, milyen sok múlik egy jó sztorin.

Eger, 2012. november 22., Forrás: www.turizmus.com

 

Elérhetőségek

Cím: H-3300, Eger, Kossuth L. u. 9.

Telefon: + 36 36 521 310

Email: kabinet@hevesmegye.hu

Fax: + 36 36 411 106

Europe Direct: +36 36 521 480

GPS: 47.900766 / 20.378265

 

A Heves Megyei Önkormányzat hivatalos
honlapjával kapcsolatos általános
adatvédelmi tájékoztatót innen töltheti le.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*