07
nov 2012
PDF
Nyomtatás
E-mail

Matra Jovoje Turisztikai EgyesuletA Mátra Jövője Turisztikai Egyesület azzal a céllal alakult, hogy összefogja a térségben a turisztikában érdekelteket egy olyan szervezetbe, ahol az önkormányzatok, a vállalkozói szféra és a magánszemélyek együttesen tudnak tenni a Mátra jövőjéért.

Alakulásunkkor fontosnak tartottuk, hogy a turisztikában érdekeltek között legyen megfelelő információ áramlás, megismerjük egymás tevékenységét, a kiaknázatlan lehetőségekre alapozva új programokat hozzunk létre. Egységes adatbázis létrehozásával erősítsük a mátrai civil szféra szereplőit, ösztönözzük újak alakulását. Egy erős, sokrétű mátrai civil hálózat példaértékű lehet más térségek számára, hiszen ez a turizmuson túlmutatva az itt élők mindennapjait is befolyásolhatja, segítve és támogatva őket.

 

A Mátra Jövője Turisztikai Egyesületnek jelenleg 71 tagja van . Tagjaink között mátrai települések mellett turisztikai szolgáltatók – szálláshelyek, éttermek, borászatok, méhészet – civil szervezetek és magánszemélyek találhatók. Az egyesület alapszabályát módosítva létrehozta a pártoló tagságot is mindazok számára, akik szimpatizálnak tevékenységünkkel. A tagok szolgáltatásaikkal segítik az egyesület munkáját, a magánszemélyek többsége önkéntesként vesz részt a programok előkészítésében és bonyolításában. Elismertségünket jelzi, hogy magánszemélyként több tagunk is van Budapestről, Veszprémből és Kecskemétről, akik a Mátrát szerető és azért tenni akarók.

A tagság összetétele:

 

Bővebb információ és elérhetőség

Cím: 3235 Mátraszentimre, Rákóczi u. 16.
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Tel: 76/412-045
Honlap: http://www.matrajovoje.hu/

 

Eger, 2012. november 07., Forrás: www.matrajovoje.hu

 

Elérhetőségek

Cím: H-3300, Eger, Kossuth L. u. 9.

Telefon: + 36 36 521 310

Email: kabinet@hevesmegye.hu

Fax: + 36 36 411 106

Europe Direct: +36 36 521 480

GPS: 47.900766 / 20.378265

 

A Heves Megyei Önkormányzat hivatalos
honlapjával kapcsolatos általános
adatvédelmi tájékoztatót innen töltheti le.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*