25
nov 2015
PDF
Nyomtatás
E-mail

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének dr. Menyhárt Lajos Alapítványa által idén is kiírt az „Év Ifjú Szállodása” pályázat nyertese Varga Zsuzsanna, az egri Imola Hotel Platán szállodaigazgatója lett.

 

Zsuzsanna középfokú tanulmányait az Ady Endre Gimnázium angol-olasz szakán végezte Debrecenben, majd a Károly Róbert Főiskola Idegenforgalom és szálloda szakán diplomázott közgazdászként 2005-ben. Ezután a Corvinus Egyetemen turizmus szakértő és szakközgazdász diplomát szerzett 2008-ban. 2013-ban független igazságügyi szakértői vizsgát tett turizmus, szálloda és vendéglátás szakterületeken.

Szakmai pályafutását a Cívis Grand Hotel Aranybika szállodában kezdte, ahol először sales manager, majd a senior sales manager pozíciót töltötte be. Ezt követően a Best Western Hotel Kálvinban értékesítési igazgató-helyetteseként dolgozott, a Hotel Divinus szállodában értékesítési és marketingigazgató, illetve a Hotel Atlantis Medical Wellness & Conference-ben szállodaigazgató volt. 2014-től jelenleg is az Imola Hotel Platán szállodaigazgatója, emellett pedig 2015 szeptembere óta az Imola Hostel Kft. üzemeltetési igazgatója.

A nevéhez is fűződő legfontosabb szállodai sikerek, díjak:

Hotel Divinus: Magyarország legjobb öt csillagos vidéki konferencia szállodája (2009)

Hotel Atlantis: Szallas.hu: kiváló szálláshely minősítés (2011), Magyar Turizmus Minőségi Díj (2012)

Imola Hotel Platán: „Eger legjobb szállodája” (2015)

Angol, olasz és spanyol nyelvismerettel rendelkezik. A Károly Róbert Főiskola turizmus szakán és a Deuris Karrier Akadémián óraadó tanárként tevékenykedik. Érdeklődési köréhez tartozik a művészettörténet és a turizmus, továbbá hobbija az utazás és a sport.

Szakmai hitvallása szerint munkát, egzisztenciát és hírnevet csak a vendégek biztosíthatnak a szálloda számára. Véleménye szerint egy szálloda a vendégeknek nem szolgáltat, hanem örömet szerez. Lényeges számára a harmónia és a csapat közös sikerei. Fontosnak tartja, hogy a vendég és a szálloda közötti kapcsolat a bizalomra épüljön.

2015. november 25.

Forrás: www.turizmus.com

 

Elérhetőségek

Cím: H-3300, Eger, Kossuth L. u. 9.

Telefon: + 36 36 521 310

Email: kabinet@hevesmegye.hu

Fax: + 36 36 411 106

Europe Direct: +36 36 521 480

GPS: 47.900766 / 20.378265

 

A Heves Megyei Önkormányzat hivatalos
honlapjával kapcsolatos általános
adatvédelmi tájékoztatót innen töltheti le.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*