06
okt 2015
PDF
Nyomtatás
E-mail

A Gyógyvizek Völgye TDM Egyesület tagjai között tarthatja számon Egerszalók, Demjén és Egerszólát legtöbb turisztikai vállalkozását. Immár második évben díjazza a tagjai közül a kiemelkedő vendégforgalmat lebonyolító szálláshelyeket kategóriánként, valamint a legdinamikusabban fejlődő települést.

A 2014 évi egy ágyra jutó befizetett IFA alapján díjazásban részesült: Egerszalókon a Saliris Resort & Spa és Konferencia Hotel****, a Villa Apartman, a Vintiamo Vendégház, és Demjénből a Hotel Cascade Resort & Spa****,a Tímea Vendégház.

 

A legdinamikusabban fejlődő település címét az idén Demjén község kapja meg, ahol a vendégéjszakák száma az előző évihez képest 27%-al emelkedett.

A TDM Egyesület a közösségi oldalán szavazást indított a nyár folyamán, ahol a legjobb szálláshelyekre, legjobb rendezvényekre és borászatokra lehetett szavazni.

A közönségszavazatok alapján a legjobb borászat kategóriában a Hablik Pince – Egerszalók, a Gyógyvizek Völgye legjobb rendezvénye az Egerszalóki Pünkösdi Tor-Túra, a legjobb szálloda a Saliris Resort & Spa és Konferencia Hotel****, a legjobb panzió a Thermál Panzió – Egerszalók, a legjobb vendégház és apartman a Gerendás vendégház - Demjén lett.

Ezen elismerő oklevelek átadására a Szüretindító Bortúrán Egerszalókon és a Káposztás Étkek Napján Demjénben került sor.

2015. október 6.

Forrás: Gyógyvizek Völgye TDM Egyesület Szádeczky Kornélia TDM menedzser

 

Elérhetőségek

Cím: H-3300, Eger, Kossuth L. u. 9.

Telefon: + 36 36 521 310

Email: kabinet@hevesmegye.hu

Fax: + 36 36 411 106

Europe Direct: +36 36 521 480

GPS: 47.900766 / 20.378265

 

A Heves Megyei Önkormányzat hivatalos
honlapjával kapcsolatos általános
adatvédelmi tájékoztatót innen töltheti le.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*