Rendezvények
25
aug 2016
PDF
Nyomtat√°s
E-mail

Az egri Eszterh√°zy K√°roly Egyetem ad otthont a t√∂bb szakmai konferenci√°t is mag√°ba foglal√≥ I. Magyar F√∂ldrajzi Napoknak, a cs√ľt√∂rt√∂k√∂n kezdŇĎd√∂tt h√°romnapos rendezv√©nyt az egyetem, a Magyar F√∂ldrajzi T√°rsas√°g √©s az Agria Geogr√°fia Alap√≠tv√°ny szervezi.

 
24
m√° 2016
PDF
Nyomtat√°s
E-mail

Nagyszab√°s√ļ komolyzenei rendezv√©ny v√°rja a l√°togat√≥kat 2016. j√ļlius 15-16-17-√©n a Tisza-tavon. A Term√©szet Operah√°za Tisza-tavi Fesztiv√°l v√°ltozatos programjait bemutat√≥ sajt√≥t√°j√©koztat√≥n Szab√≥ R√≥bert, a Heves Megyei K√∂zgyŇĪl√©s eln√∂ke √ļgy fogalmazott: a n√©gy megy√©t fel√∂lelŇĎ Tisza-t√≥ m√°ra az √∂sszefog√°s szimb√≥lum√°v√° v√°lt, s √∂r√∂mmel t√∂lti el, hogy a csod√°latos term√©szet, az akt√≠v pihen√©s √©s a kult√ļra √∂tv√∂z√©s√©vel id√©n is egy orsz√°gos sz√≠nvonal√ļ esem√©ny k√≠n√°l majd kikapcsol√≥d√°st minden koroszt√°ly sz√°m√°ra.

 
01
okt 2015
PDF
Nyomtat√°s
E-mail

Az IdŇĎsek vil√°gnapja alkalm√°b√≥l id√©n m√°r 17. alkalommal szervezett √ľnneps√©get a Nyugd√≠jasok Heves Megyei Sz√∂vets√©ge, okt√≥ber 1-j√©n. A rendezv√©nyt ez√ļttal az egri sportcsarnokban tartott√°k, ahol k√∂zel 1000 sz√©pkor√ļ elŇĎtt k√∂sz√∂nt√∂tt√©k az 50. √©s 60. h√°zass√°gi √©vfordul√≥jukat √ľnneplŇĎket, valamint az idŇĎsbar√°t polg√°rmestereket.

 
10
√°p 2015
PDF
Nyomtat√°s
E-mail

Tavaszi sz√©l 2015. c√≠mmel h√°romnapos tudom√°nyos konferencia kezdŇĎd√∂tt p√©nteken Egerben, az Eszterh√°zy K√°roly FŇĎiskol√°n (EKF). A Doktoranduszok Orsz√°gos Sz√∂vets√©ge (DOSZ) √°ltal szervezett tan√°cskoz√°s fiatal magyar kutat√≥k vil√°gtal√°lkoz√≥ja is.

 
20
feb 2015
PDF
Nyomtat√°s
E-mail

Id√©n m√°jus 15. √©s 17. k√∂z√∂tt lesz a TeSzedd! √Ėnk√©ntesen a tiszta Magyarorsz√°g√©rt szem√©tgyŇĪjt√©si akci√≥ - k√∂z√∂lte a F√∂ldmŇĪvel√©s√ľgyi Miniszt√©rium (FM) k√∂rnyezet√ľgy√©rt, agr√°rfejleszt√©s√©rt √©s hungarikumok√©rt felelŇĎs √°llamtitk√°ra.

 
<< ElsŇĎ < ElŇĎzŇĎ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 K√∂vetkezŇĎ > Utols√≥ >>

1. oldal / 9
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

FacebookYoutube

Telep√ľl√©seink

Telep√ľl√©seink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*