2018 szeptember 21, péntek
Főoldal  //  Programok  //  Már lehet pályázni az Erzsébet-program gyermektáboraira
PDF
Nyomtatás
E-mail

Idén is lesznek Erzsébet Táborok. Mintegy 100.000 gyermek táborozását teszi lehetővé 2016-ban az Erzsébet-program az Emberi Erőforrások Minisztériuma által biztosított támogatásból.

 

Az idei évtől a pályázatokat az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány kezeli. A mai naptól lehet pályázni a szervezet honlapján a tavaszi, nyári és őszi táborokra. Az év során további új felhívások is megjelennek majd.

Az utóbbi két évtized legnagyobb gyermektáboroztatási programját indította el a magyar kormány 2012-ben. Az Erzsébet-program fennállásának négy évében több mint 600 ezer magyar ember jutott üdülési, pihenési lehetőséghez, közülük több mint 300 ezer gyermek. A cél az, hogy olyan magyar gyermekek számára nyújtsanak színvonalas kikapcsolódási lehetőséget, akiknek ez másként nem lenne elérhető.

A mai naptól több pályázat részleteiről tájékozódhatnak az Erzsébet-program elektronikus felületén, a www.erzsebetprogram.hu oldalon. A most meghirdetett táborozási lehetőségek összesen mintegy 50.000 gyermek számára biztosítanak kedvezményes üdülést tavaszi, nyári és őszi turnusokban. A program az év során további felhívásokkal egészül ki.

 

2016. április 14.

Forrás: EMMI Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*