2017 március 24, péntek
FŇĎoldal  //  Programok
Programok
PDF
Nyomtat√°s
E-mail

√öjabb h√°rom, a helyi gazdas√°g √©s foglalkoztatotts√°g fejleszt√©s√©t t√°mogat√≥ p√°ly√°zati felh√≠v√°s jelent meg a Ter√ľlet- √©s Telep√ľl√©sfejleszt√©si Operat√≠v Programban (TOP) 10,5 milli√°rd forint √©rt√©kben, valamint 400 milli√≥ forinttal emelkedett egy nyitott felh√≠v√°s √∂sszege - t√°j√©koztott R√°kossy Bal√°zs, a Nemzetgazdas√°gi Miniszt√©rium (NGM) eur√≥pai uni√≥s forr√°sok felhaszn√°l√°s√°√©rt felelŇĎs √°llamtitk√°ra.

 
PDF
Nyomtat√°s
E-mail

Elindult a Versenyk√©pes K√∂z√©p-Magyarorsz√°g Operat√≠v Program (VEKOP) piack√©pes turisztikai szolg√°ltat√°scsomagok fejleszt√©s√©t c√©lz√≥ p√°ly√°zati felh√≠v√°s√°nak t√°rsadalmi egyeztet√©se - t√°j√©koztatta R√°kossy Bal√°zs, a Nemzetgazdas√°gi Miniszt√©rium (NGM) eur√≥pai uni√≥s forr√°sok felhaszn√°l√°s√°√©rt felelŇĎs √°llamtitk√°ra p√©nteken az MTI-t.

 
PDF
Nyomtat√°s
E-mail

Id√©n √ľnnepeli az Eur√≥pai Uni√≥ az 1987-ben indult Erasmus Program 30. sz√ľlet√©snapj√°t. EbbŇĎl az alkalomb√≥l 2017 folyam√°n Eur√≥pa-szerte sz√°mos esem√©nyt rendeznek.

 
PDF
Nyomtat√°s
E-mail

Transzb√ľkki √°tkel√©ssel, mad√°rgyŇĪrŇĪz√©ssel a J√°gi-t√≥n√°l, erdei s√©t√°val a Vendvid√©ken, hortob√°gyi saslessel, vagy √©ppen t√©li dzsungelt√ļr√°val v√°rj√°k a term√©szetkedvelŇĎket janu√°r 21-√©n a ‚ÄěT√©li t√ļr√°k nemzeti parkjainkban‚ÄĚ program keret√©ben a Magyar Nemzeti Parkok.

 
PDF
Nyomtat√°s
E-mail

2017-ben h√°rom √©vfordul√≥r√≥l is megeml√©keznek az Erd√©lybe tart√≥ zar√°ndokvonatok utasai. T√≠z √©ve lesz j√∂vŇĎre, hogy √ļjraindult a Sz√©kely Gyors, 2017-ben lesz a 450. cs√≠ksomly√≥i b√ļcs√ļ, √©s j√ļnius 4-√©n eml√©kez√ľnk meg a trianoni b√©kedikt√°tum al√°√≠r√°s√°nak szomor√ļ √©vfordul√≥j√°r√≥l.

 
<< ElsŇĎ < ElŇĎzŇĎ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 K√∂vetkezŇĎ > Utols√≥ >>

1. oldal / 34
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

FacebookYoutube

Telep√ľl√©seink

Telep√ľl√©seink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*