Nagyprojektek
17
2016
PDF
Nyomtatás
E-mail

Újjáépült az Asiafood Kft. 2014-ben leégett verpeléti tésztagyára. Az ebből az alkalomból szervezett megnyitó ünnepségen Szabó Róbert, a Heves Megyei Közgyűlés elnöke úgy fogalmazott: köszönet és elismerés illeti a cég tulajdonosainak áldozatos és kitartó munkáját, melynek köszönhetően újraindulhatott a termelés az üzemben.

 
11
dec 2015
PDF
Nyomtatás
E-mail

A Robert Bosch Automative Steering Kft. 36 milliárd összértékű beruházásának harmadik fejlesztési projektje zárult hétfőn, Makláron. Az eseményen köszöntőt mondott Szíjjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is.

 
19
feb 2015
PDF
Nyomtatás
E-mail

Magyarország eddigi legnagyobb, 15 megawattos (MW) fotovoltaikus, azaz napkollektoros projektje indul tavasszal a Mátrai Erőműben, a 6,4 milliárd forint beruházással megépülő naperőmű a tervek szerint októberben lép üzembe - tájékoztatta a társaság titkársági és PR osztályvezetője szerdán az MTI-t.

 
04
feb 2015
PDF
Nyomtatás
E-mail

Közel 1,6 milliárd forintos fejlesztés keretében fröccsöntő technológiát épített ki  az orvosi eszközöket gyártó B. Braun Medical Kft. gyöngyösi gyáregységében - tájékoztatta a cég kommunikációs munkatársa az MTI-t.

 
20
okt 2014
PDF
Nyomtatás
E-mail

Energetikai pályázat jelenik meg társasházak részére novemberben, amelynek keretében energiahatékonysági korszerűsítésre és megújuló energetikai fejlesztésekre lehet majd támogatást igényelni.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 6
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*