2018 március 20, kedd
Főoldal  //  Klímastratégia  //  MUNKACSOPORT ÉRTEKEZLET Heves Megye klímastratégiájának kidolgozása – Munkaközi Anyag bemutatása
07
2017
PDF
Nyomtatás
E-mail

A Heves Megyei Közgyűlés 2017. április 28-ai ülésén elfogadott, „Heves Megye Klímastratégiája” című dokumentum Partnerségi tervében foglaltak alapján került sor a Heves Megyei Klímastratégia Dokumentum Munkaközi Anyagának ismertetésére a munkacsoport tagjai számára.

 

 

A munkacsoportba a megye területén a közlekedésfejlesztés, közműinfrastruktúra-fejlesztés, energetika, kis- és középvállalkozások fejlesztése, oktatás, turizmus, vízgazdálkodás, egészségügy, terület- és településfejlesztés, mezőgazdaság, katasztrófavédelem szakterületen érintett szervezetek és intézmények kerültek bevonásra. A munkacsoport szerepe a projekt időszaka alatt a közvetlen információk szolgáltatása a tervezéshez, továbbá az elkészült – akár munkaközi – dokumentumok véleményezése, elsősorban személyes konzultáció keretében. Az értekezleten résztvevő szervezetek észrevételeiket, javaslataikat szóban és írásban is jelezhették amelyek közül a Heves Megyei Közgyűlés által 2017. június 30-án megtárgyalt, majd elfogadott Egyeztetési Változatba ezen építő jellegű javaslatok beépítést nyertek.

 

Az értekezlet előadásának anyaga innen tölthető le.

 

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*