2018 július 20, péntek
Főoldal  //  Klímastratégia  //  MUNKACSOPORT ÉRTEKEZLET Heves Megye klímastratégiájának kidolgozása – Munkaközi Anyag bemutatása
07
2017
PDF
Nyomtatás
E-mail

A Heves Megyei Közgyűlés 2017. április 28-ai ülésén elfogadott, „Heves Megye Klímastratégiája” című dokumentum Partnerségi tervében foglaltak alapján került sor a Heves Megyei Klímastratégia Dokumentum Munkaközi Anyagának ismertetésére a munkacsoport tagjai számára.

 

 

A munkacsoportba a megye területén a közlekedésfejlesztés, közműinfrastruktúra-fejlesztés, energetika, kis- és középvállalkozások fejlesztése, oktatás, turizmus, vízgazdálkodás, egészségügy, terület- és településfejlesztés, mezőgazdaság, katasztrófavédelem szakterületen érintett szervezetek és intézmények kerültek bevonásra. A munkacsoport szerepe a projekt időszaka alatt a közvetlen információk szolgáltatása a tervezéshez, továbbá az elkészült – akár munkaközi – dokumentumok véleményezése, elsősorban személyes konzultáció keretében. Az értekezleten résztvevő szervezetek észrevételeiket, javaslataikat szóban és írásban is jelezhették amelyek közül a Heves Megyei Közgyűlés által 2017. június 30-án megtárgyalt, majd elfogadott Egyeztetési Változatba ezen építő jellegű javaslatok beépítést nyertek.

 

Az értekezlet előadásának anyaga innen tölthető le.

 

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*