Ipari parkok
15
2014
PDF
Nyomtatás
E-mail

Átadták a Geosol Kft második üzemét az Mátrai Erőmű Ipari Parkjában, ahol az ország egyik legkorszerűbb komplex biomassza- és hulladékkezelő rendszerét alakították ki.

 
27
feb 2014
PDF
Nyomtatás
E-mail

A Bélapátfalvai Ipari Parkban hamarosan egy 120 főt foglalkoztató passzívház-elem gyár és egy technológiailag ehhez kapcsolódó, 25-30 munkahelyet teremtő vakolatrendszer-gyártó üzem kezdheti meg a termelést. A beruházás megvalósulásához szükséges ingatlan adásvételi szerződést hétfőn írták alá Bélapátfalván.

 
31
jan 2013
PDF
Nyomtatás
E-mail

A kormány az ipari parkokra vonatkozó kormányrendelet legfrissebb módosításával biztosítja az ipari parkok hatékonyabb és versenyképesebb működését, szem előtt tartva azok foglalkoztatás bővítésre, valamint gazdasági növekedésre gyakorolt hatását.

 
29
okt 2012
PDF
Nyomtatás
E-mail

A visontai telephelyű Mátrai Erőmű ZRt. a magyar villamosenergia-rendszer egyik megbízható alapegysége. Fő tevékenysége a villamosenergia-termelés. A 950 MW beépített teljesítménnyel rendelkező Mátrai Erőmű ZRt. az ország legnagyobb széntüzelésű erőműve.

 
18
2012
PDF
Nyomtatás
E-mail

bélkő ipari parkA Bükk hegység lábánál, egy védett természeti környezet közvetlen szomszédságában működik a 74 Ha területű Bélapátfalvai Ipari Park, melyet a Bélkő hegyről elnevezett társaság a BÉLKŐ Nonprofit Területfejlesztési Kft. üzemeltet.

 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*