Ipari parkok
15
jĂș 2014
PDF
NyomtatĂĄs
E-mail

ÁtadtĂĄk a Geosol Kft mĂĄsodik ĂŒzemĂ©t az MĂĄtrai ErƑmƱ Ipari ParkjĂĄban, ahol az orszĂĄg egyik legkorszerƱbb komplex biomassza- Ă©s hulladĂ©kkezelƑ rendszerĂ©t alakĂ­tottĂĄk ki.

 
27
feb 2014
PDF
NyomtatĂĄs
E-mail

A BĂ©lapĂĄtfalvai Ipari Parkban hamarosan egy 120 fƑt foglalkoztatĂł passzĂ­vhĂĄz-elem gyĂĄr Ă©s egy technolĂłgiailag ehhez kapcsolĂłdĂł, 25-30 munkahelyet teremtƑ vakolatrendszer-gyĂĄrtĂł ĂŒzem kezdheti meg a termelĂ©st. A beruhĂĄzĂĄs megvalĂłsulĂĄsĂĄhoz szĂŒksĂ©ges ingatlan adĂĄsvĂ©teli szerzƑdĂ©st hĂ©tfƑn Ă­rtĂĄk alĂĄ BĂ©lapĂĄtfalvĂĄn.

 
31
jan 2013
PDF
NyomtatĂĄs
E-mail

A kormĂĄny az ipari parkokra vonatkozĂł kormĂĄnyrendelet legfrissebb mĂłdosĂ­tĂĄsĂĄval biztosĂ­tja az ipari parkok hatĂ©konyabb Ă©s versenykĂ©pesebb mƱködĂ©sĂ©t, szem elƑtt tartva azok foglalkoztatĂĄs bƑvĂ­tĂ©sre, valamint gazdasĂĄgi növekedĂ©sre gyakorolt hatĂĄsĂĄt.

 
29
okt 2012
PDF
NyomtatĂĄs
E-mail

A visontai telephelyƱ MĂĄtrai ErƑmƱ ZRt. a magyar villamosenergia-rendszer egyik megbĂ­zhatĂł alapegysĂ©ge. FƑ tevĂ©kenysĂ©ge a villamosenergia-termelĂ©s. A 950 MW beĂ©pĂ­tett teljesĂ­tmĂ©nnyel rendelkezƑ MĂĄtrai ErƑmƱ ZRt. az orszĂĄg legnagyobb szĂ©ntĂŒzelĂ©sƱ erƑmƱve.

 
18
jĂș 2012
PDF
NyomtatĂĄs
E-mail

bĂ©lkƑ ipari parkA BĂŒkk hegysĂ©g lĂĄbĂĄnĂĄl, egy vĂ©dett termĂ©szeti környezet közvetlen szomszĂ©dsĂĄgĂĄban mƱködik a 74 Ha terĂŒletƱ BĂ©lapĂĄtfalvai Ipari Park, melyet a BĂ©lkƑ hegyrƑl elnevezett tĂĄrsasĂĄg a BÉLKƐ Nonprofit TerĂŒletfejlesztĂ©si Kft. ĂŒzemeltet.

 
<< ElsƑ < ElƑzƑ 1 2 KövetkezƑ > UtolsĂł >>

1. oldal / 2
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

FacebookYoutube

TelepĂŒlĂ©seink

TelepĂŒlĂ©seink

Eseménynaptår

Hírlevél feliratkozås

NĂ©v:*
E-mail cĂ­m:*