2019 szeptember 22, vasárnap
Főoldal  //  Heves Megyei Közgyűlés  //  Szabó Róbert a Vidékfejlesztési Minisztérium munkacsoportjában
09
okt 2012
PDF
Nyomtatás
E-mail

A Vidékfejlesztési Minisztérium irányításával elkezdődött a 2014-2020 közötti időszakra vonatkozó európai uniós társfinanszírozású vidékfejlesztési program és halászati operatív program kidolgozása.

A programalkotáshoz szükséges szakmai hátteret a meghatározott vidékfejlesztési témákban létrehozott munkacsoportok biztosítják. Feladatuk a munkacsoport szakterületéhez illeszkedő helyzetelemzés és stratégia, valamint a programfejezetek és az azokban foglalt intézkedések kidolgozása.

A Vidékfejlesztési Minisztériumtól V. Németh Zsolt vidékfejlesztésért felelős államtitkár részvételre kérte fel Szabó Róbertet, a Heves Megyei Közgyűlés Elnökét, mint a Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége tagját. A felkérés szerint a környezetminőség és természeti erőforrások munkacsoportban számítanak az elnök tevékeny közreműködésére. A munkacsoport október első hetében kezdte meg az érdemi munkát, melynek első mérföldköveként október végéig elkészül a helyzetelemzés és helyzetértékelés.

 

– A munkacsoport előtt álló feladat kifejezetten nagy volumenű és szerteágazó. Természetesen elfogadtam a felkérést, hiszen a részvétel szoros és proaktív lehetőséget biztosít önkormányzatunk számára is a legfrissebb vidékfejlesztési információk megszerzésére, majd beépítésére a készülő Heves Megyei Területfejlesztési Koncepcióba – hangsúlyozta Szabó Róbert.

Eger, 2012. október 5. Forrás: www.hevesmegye.hu

 

Elérhetőségek

Cím: H-3300, Eger, Kossuth L. u. 9.

Telefon: + 36 36 521 310

Email: kabinet@hevesmegye.hu

Fax: + 36 36 411 106

Europe Direct: +36 36 521 480

GPS: 47.900766 / 20.378265

 

A Heves Megyei Önkormányzat hivatalos
honlapjával kapcsolatos általános
adatvédelmi tájékoztatót innen töltheti le.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*