2018 szeptember 23, vasárnap
Főoldal  //  Heves Megyei Közgyűlés  //  83 TOP-os pályázat támogatását hagyta jóvá a közgyűlés
12
áp 2017
PDF
Nyomtatás
E-mail

Soron kívül ülésezett a Heves Megyei Közgyűlés szerdán. A tanácskozáson, az Irányító Hatóság vezetőjének javaslatára 83 TOP-os pályázat támogatását hagyta jóvá a testület, összesen 12 milliárd forint értékben. Ezzel elhárult az utolsó akadály, hogy megyénkben elinduljanak a területfejlesztési beruházások.

A soron kívüli ülés összehívását az indokolta, hogy az Irányító Hatóság 2017. március 31-én megküldte a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program pályázataival kapcsolatos döntési javaslatait. Egy, a napokban módosított kormányrendelet értelmében csak akkor hozható támogatási döntés, ha a közgyűlés a fent említett döntési javaslattal változatlan formában egyetértett és erről határozatot hozott.

Szabó Róbert, a közgyűlés elnöke úgy fogalmazott: fontos nap ez a Heves Megyei Önkormányzat életében, hiszen a közgyűlés egy olyan javaslatról döntött, amely elengedhetetlen feltétele a megyénkben megvalósuló területfejlesztési beruházásoknak. Hangsúlyozta: büszke a testület munkájára, s a képviselők hozzáállására, mert a grémium minden tagja egyhangúlag hagyta jóvá a javaslatot, így a közeljövőben elindulhat a támogatási szerződések megkötése a nyertes pályázókkal.


2017. április 12.

www.hevesmegye.hu

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*