2018 szeptember 21, péntek
FŇĎoldal  //  Heves
Heves
27
jan 2016
PDF
Nyomtat√°s
E-mail

Abroncsgy√°rt√≥ √©s gumiipari technikus k√©pz√©sek indulnak szeptembertŇĎl a hevesi E√∂tv√∂s J√≥zsef Reform√°tus Oktat√°si K√∂zpontban, a gyakorlati helyet a Gy√∂ngy√∂shal√°szon √©p√ľlŇĎ Apollo Tyres gumiabroncs gy√°r biztos√≠tja majd - k√∂z√∂lte a gumiabroncsgy√°rt√≥ v√°llalat.

 
31
m√° 2012
PDF
Nyomtat√°s
E-mail

emlekmu HevesHeves az ut√≥bbi m√°sf√©l √©vtized alatt a t√©rs√©g jelentŇĎs kultur√°lis centrumm√° nŇĎtte ki mag√°t. Hab√°r a Tisza-t√≥ a v√°ros hat√°r√°hoz 25 km-re tal√°lhat√≥, a telep√ľl√©sen m√©gis vannak olyan l√©tes√≠tm√©nyek illetve l√°tnival√≥k, amelyek a kir√°ndul√≥kat, nyaral√≥kat, pihenni v√°gy√≥kat idecsalogatj√°k.

 
29
m√° 2013
PDF
Nyomtat√°s
E-mail

MegkezdŇĎdhet a munka a Prospera Europe Kft. hevesi gy√°rt√≥csarnok√°ban, miut√°n megt√∂rt√©ntek az √öj Sz√©chenyi Terv keret√©ben finansz√≠rozott eszk√∂zbeszerz√©sek az √ľzemben. A f√©mmegmunk√°l√°ssal foglalkoz√≥ c√©g 2013. m√°rcius 28-√°n tartott csarnokavat√≥ √ľnneps√©g√©n Heves v√°ros polg√°rmestere mellett a Nemzeti Fejleszt√©si Miniszt√©rium fejleszt√©si programok√©rt felelŇĎs helyettes √°llamtitk√°ra, Csepreghy N√°ndor is k√∂sz√∂nt√∂tte a megjelenteket.

 


Hirdetés

Telep√ľl√©s-v√°laszt√≥

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

FacebookYoutube

Telep√ľl√©seink

Telep√ľl√©seink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*