2018 szeptember 21, péntek
FŇĎoldal  //  F√ľzesabony
F√ľzesabony
08
√°p 2016
PDF
Nyomtat√°s
E-mail

Negyven √©ve l√°tja tiszt√°n a k√°rtya √ľzenet√©t a f√ľzesabonyi Szab√≥ G√©z√°n√©, Ancika. K√©pess√©ge emberismerettel √©s b√∂lcsess√©ggel p√°rosul. Ňź az, aki sosem sajn√°lja az idŇĎt, ha besz√©lgetni kell.

 
18
okt 2012
PDF
Nyomtat√°s
E-mail

F√ľzesabonyImm√°r m√°sodik alkalommal eml√©keztek meg a Lelki Eg√©szs√©g Vil√°gnapj√°r√≥l F√ľzesabonyban. A vil√°gnap c√©lja a figyelemfelkelt√©s, a ment√°lis zavarokkal, pszichi√°triai probl√©m√°kkal √©lŇĎkh√∂z kapcsol√≥d√≥ elŇĎ√≠t√©letek elleni harc, a lelki eg√©szs√©g k√∂z√©ppontba √°ll√≠t√°sa.

 
04
sze 2013
PDF
Nyomtat√°s
E-mail

A Bel√ľgyminiszt√©rium Orsz√°gos Katasztr√≥fav√©delmi FŇĎigazgat√≥s√°ga a 27. tŇĪzolt√≥ŇĎrs√∂t adta √°t F√ľzesabonyban a tavaly indult ŇĎrsprogram keret√©ben. Dr. Bakondi Gy√∂rgy tŇĪ. alt√°bornagy, orsz√°gos katasztr√≥fav√©delmi fŇĎigazgat√≥ megnyit√≥j√°ban elmondta: a program l√©nyege, hogy a beavatkoz√≥ egys√©geknek kisebb t√°vols√°gokra kell vonulniuk, √≠gy r√∂vid√ľl a riaszt√°s √©s a helysz√≠nre √©rkez√©s k√∂z√∂tt eltelt idŇĎ √©s k√∂zelebb ker√ľlnek azokhoz az ‚Äěfeh√©r foltokhoz‚ÄĚ, amelyek a tŇĪzolt√≥-parancsnoks√°gok sz√©khelyeitŇĎl t√°volabb esnek.

 


Hirdetés

Telep√ľl√©s-v√°laszt√≥

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

FacebookYoutube

Telep√ľl√©seink

Telep√ľl√©seink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*