2018 október 19, péntek
Főoldal  //  Európai Információs Pont  //  4 for Europe középiskolás vetélkedő
14
sze 2018
PDF
Nyomtatás
E-mail

Nyerj osztálykirándulást Strasbourgba, az Európai Parlamentbe! A „Four for Europe” (négyen Európáért) című középiskolai versenyen idén is négyfős diákcsapatok mérhetik össze az Európai Unióval kapcsolatos tudásukat. A regisztráció után a csapatoknak először egy online fordulóban kell feladatokat megoldaniuk, majd az adott régió tíz legjobb csapata jut a regionális döntőkbe. Az országos döntőbe minden, a regionális döntőkön első és második helyezést elért csapat is továbbjut.


Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete szervezésében a regionális döntőkön első helyezett csapatok egy négynapos ausztriai kirándulásban részesülnek, továbbá minden második helyezett csapat nyer egy budapesti egynapos osztálykirándulást az egész osztálya számára.

A vetélkedő országos első két helyezett csapatának osztályai a 2018/2019-es tanév második félévében strasbourgi tanulmányúton vehetnek részt az Európai Parlament EUROSCOLA programjának keretén belül (osztályonként 24 diák és 2 tanár).

A verseny részletes szabályai és további információk a verseny honlapján találhatók: http://europedirect.kjmk.hu (link is external)

Jelentkezési határidő: 2018. október 5.

A „Four for Europe” versenyt a magyarországi Europe Direct Hálózat, az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és az Európai Parlament Kapcsolattartó Irodája szervezi.

Versenykiírás

2018. szeptember 14.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*