2017 december 15, péntek
Főoldal  //  Egerszalók
Egerszalók
26
okt 2015
PDF
Nyomtatás
E-mail

Heves megye rendkívül gazdag különböző összetételű és gyógyhatású vizekben. A Bükk-hegység karsztvizei már a középkorban fürdővárosi rangra emelték Egert. A XVIII. századtól a Mátra vasas-kénes forrásai Parádfürdőt fejlesztették gyógyhellyé. Egerszalókon, a Gyógyvizek völgyében az utóbbi évtizedekben kezdődtek komoly fejlesztések. A kiváló víz mellett egy egyedülálló, különleges természeti képződmény, a sódomb vonzza a látogatókat.

 
16
2014
PDF
Nyomtatás
E-mail

Kerényi Lajos plébános köszöntőjével és előadásával megkezdődött a 32. Egerszalóki Ifjúsági Találkozó és Lelkigyakorlat szerda délután. Az idei találkozó mottója: Rád építek! - mondta el Galo Gábor főszervező, az egri bazilika káplánja.

 
16
2015
PDF
Nyomtatás
E-mail

Járd végig! a mottója a szerdán délután kezdődött 33. Egerszalóki Ifjúsági Találkozó és Lelkigyakorlatnak; az ötnapos rendezvényre 700-800 vendéget várnak a szervezők Magyarországról, Szlovákia határ menti területeiről és Erdélyből.

 
16
sze 2013
PDF
Nyomtatás
E-mail

Mintegy egymilliárd forint értékű fejlesztés nyomán 20 lakosztállyal, illetve szobával és további wellness szolgáltatásokkal, összesen 2300 négyzetméternyi területtel bővül az egerszalóki Mesés Shiraz Hotel.

 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*