2019 november 17, vasárnap
Főoldal  //  Domoszló  //  Domoszló: nagy eredmény a csökkenő hiány
18
2012
PDF
Nyomtatás
E-mail

domoszlo konzultacioA megyei önkormányzat területfejlesztési feladatainak sikeres ellátása és az új megyei területfejlesztési koncepció összeállítása elképzelhetetlen a helyi önkormányzatok, vállalkozók és civilek igényeinek beépítése nélkül. A Megyei Területfejlesztési Konzultáció keretein belül a megyei önkormányzat tisztségviselői ezen információk beszerzéséért az összes Heves megyei településre ellátogatnak.

Domoszlón lezajlott területfejlesztési fórumon számos helyi sajátosság, megoldásra váró kérdés került napirendre. A résztvevők között nagy arányban jelentek meg helyi vállalkozók, így kiemelt téma volt a regionális operatív program jelenlegi tapasztalatai, illetve a következő uniós pénzügyi ciklus operatív tervezési feladatai. Szó esett a helyi futballklub sikeres pályázatáról és a megoldandó fejlesztéseiről. A megújuló energiapiacon érdekelt vállalkozók a villamosenergia kötelező átvételi árképzésének követendő külföldi gyakorlatáról számoltak be. Havelant István polgármester az önkormányzati költségvetés folyamatosan csökkenő hiányáról és a körjegyzőség tapasztalatairól adott tájékoztatást.

A Szabó Róbert, megyei elnök által vezetett delegáció a konzultációt követően meglátogatta az általános iskolában lezajlott fejlesztést, majd az aktív programokat szervező, nagy múltra visszatekintő idősek otthonát.

Az intézménylátogatást követően egy műanyag nyílászárokat gyártó, valamint napkollektor és napelem rendszereket szerelő helyi vállalkozást mutattak be a tulajdonosok.

Eger, 2012. július 17. forrás, fotó: hevesmegye.hu

 

Elérhetőségek

Cím: H-3300, Eger, Kossuth L. u. 9.

Telefon: + 36 36 521 310

Email: kabinet@hevesmegye.hu

Fax: + 36 36 411 106

Europe Direct: +36 36 521 480

GPS: 47.900766 / 20.378265

 

A Heves Megyei Önkormányzat hivatalos
honlapjával kapcsolatos általános
adatvédelmi tájékoztatót innen töltheti le.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*