2019 október 22, kedd
Főoldal
09
aug 2016
PDF
Nyomtatás
E-mail

Ötödik alkalommal hirdeti meg a kormány a Fogyatékos Felsőoktatási Hallgatók Közigazgatási Ösztöndíjprogramját (FKÖ Program). Az ösztöndíjat elnyerő jelentkezők a felsőoktatás őszi szemesztere alatt három hónapos szakmai gyakorlaton vehetnek részt valamely minisztériumnál, heti 20 óra időtartamban. A jelentkezési határidő: 2016. augusztus 21. éjfél.

 

Az FKÖ Program szervezői olyan, legalább 4 lezárt félévvel rendelkező, a közigazgatási életpálya iránt elkötelezett, felsőoktatásban tanuló fogyatékkal élő fiatalok jelentkezését várják, akik nyitottak, és szívesen megismernék a központi államigazgatás valamely szegmensét. A szakmai gyakorlat során a befogadó intézményeknél az ösztöndíjasok beilleszkedését és szakmai tapasztalatszerzését felkészített mentorok segítik.

A program folyamán az ösztöndíjasok fejlődését és a közigazgatás alaposabb megismerését mentoraik mellett releváns, akadálymentesített e-learning képzések is segítik.

Az FKÖ Programmal kapcsolatos bővebb információt a http://fko.kormany.hu/ weboldalon találhatnak.

Az ösztöndíjprogram várható időtartama:

2016. szeptember 20–2016. december 20.

A jelentkezéseket a szervezők 2016. augusztus 21. éjfélig várják, regisztrációt követően a http://osztondijjelentkezes.kormany.hu/ oldalon.

A Miniszterelnökség pályázati felhívását a 2016. évi FKÖ Programra megtalálhatják a csatolt dokumentumok között is.

 

2016. augusztus 9.

Forrás: Miniszterelnökség

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*