2018 május 22, kedd
Főoldal
09
2016
PDF
Nyomtatás
E-mail

Az Európai Bizottság Fordítási Főigazgatósága (DGT) áprilisban rendezvénysorozatot szervez, mely gyakorlati szempontból járja körbe a nyelvi iparág – ezen belül hangsúlyosan a fordítóipar – foglalkoztatási lehetőségeit. Az egri workshopokon a fordítás iránt érdeklődők tájékozódhatnak a piacra lépés lehetőségeiről, és megismerhetik az oktatás és a piaci valóság közötti átmenet egyes jelentős elemeit

 

Translating Europe Workshop Eger: április 11., hétfő, Megyeháza

A workshopok célja, hogy a fordítás iránt érdeklődő közönség átfogó képet kapjon a piacra lépés lehetőségeiről, illetve a rendelkezésre álló eszközök hatékony alkalmazásáról, és így testközelből megismerhesse az oktatás és a piaci valóság közötti átmenet egyes jelentős elemeit. A workshopon az Európai Bizottság Fordítási Főigazgatósága (DGT) kezdeményezéseiről is tájékozódhatnak az érdeklődők.

Előadók

Dr. Fischer Márta – közgazdász, szakfordító, BME TFK egyetemi docens

Dr. Fáy Tamás – Fordításcentrum, szakfordító, az MFTE Elnökségének tagja

Kiket várunk?

Nyelvszakos vagy fordító- és tolmácsszakos hallgatókat, a nyelvi iparág pályakezdőit, oktatókat és a téma iránt érdeklődőket.

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezési határidő: 2016. március 30. A rendezvényeken legfeljebb 50 fő vehet részt.

Jelentkezés: www.language-bistro.com/hu/translating-europe

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*