2018 október 18, csütörtök
Főoldal  //  Balaton
Balaton
04
áp 2014
PDF
Nyomtatás
E-mail

Több mint 400 millió forintból újul meg a Borsodnádasd-Mónosbél közötti útszakasz: Balaton, Bükkszentmárton és Mikófalva térsége már nagyon várta a beruházást. Régi adósságot rendezünk ennek az útnak a felújításával – fogalmazott a pénteki ünnepélyes projektnyitón tartott sajtótájékoztatón Horváth László kormánymegbízott, országgyűlési képviselő.

 
11
2012
PDF
Nyomtatás
E-mail

A tatárjárás korában már település volt Balaton térségében. Feltételezhetően a Balaton szó a blaton (szláv eredetű) kifejezés magyarosítása. Ennek jelentése, nádas mocsaras. A településen egy fatemplom volt, az egyházközség hitéleti tevékenysége az egri érsekséghez és főként a bélapátfalvi Cisztercita Apátsághoz kötődött, ami az 1200-as években alakult ki.

 
12
nov 2012
PDF
Nyomtatás
E-mail

teli tuzeloHorváth László, a Heves Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott, országgyűlési képviselő közreműködése révén ismét téli tüzelővel segítette Balaton önkormányzatát a Mátrai Erőmű Zrt. A lignitet ma délután ünnepélyes körülmények között adták át a település általános iskolájának udvarán.

 


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*