2015 July 31, Friday
Főoldal  //  Európai Információs Pont
Europe Direct Tájékoztató Központ

A Heves Megyei Europe Direct Információs Pont uniós témakörben kölcsönözhető könyvekkel, kiadványokkal, prospektusokkal, ingyenes internet hozzáféréssel áll az érdeklődők rendelkezésére. Az iroda kiemelt feladatai közé tartozik előadások, rendezvények szervezése, információ nyújtása az Európai Unióról, illetve információs standok működtetése a megyében megrendezésre kerülő rendezvényeken. A tájékoztató központ szintén vállalja általános- és középiskolások számára tájékoztatók, EU tanórák tartását. Segíti továbbá Egerben és a megye különböző településein bármely korosztály részére Uniós vetélkedők, kvízjátékok szervezését. Az iroda munkatársai Egerben, a Megyeháza (Kossuth L. u. 9) földszintjén várják az érdeklődőket. Nyitvatartás: H-P 08.00-14.00, Elérhetőségek: 06 36 521 480, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

az Európai Unió

társfinanszírozásával

 

 15
Jul 2015
PDF
Print
E-mail

Amikor a szomszédos országok azért fizetnek, hogy a svéd lakásokban legyen elektromos áram és fűtés: Környezettudatosság, szeméterőművek és szemetet importáló gazdaság: svéd példa a hulladékok hatékony, környezetbarát és jövedelmező kezelésére.

 
14
Jul 2015
PDF
Print
E-mail

Elfogadták a tagállamok az Európai Bizottság javaslatát, melynek értelmében 150 millió eurót fordítanak kulcsfontosságú transzeurópai energia-infrastruktúra fejlesztési projektekre.

 
14
Jul 2015
PDF
Print
E-mail

Külföldi utazás és autóbérlés előtt javasolt letölteni az „ECC-Net: Travel” mobil alkalmazást, amely idegen nyelvű támogatást és hasznos segítséget nyújt az idegen nyelvet nem beszélő magyar fogyasztók számára a külföldi tartózkodás során felmerülő fogyasztóvédelmi (többek között az autóbérléssel kapcsolatos) problémák rendezéséhez, valamint fogyasztói jogaik gyakorlásához.

 
13
Jul 2015
PDF
Print
E-mail

Július 13-án, a kora reggeli órákban tizenhét óra tárgyalás, illetve a közel ugyanilyen hosszú, az eurócsoport pénzügyminisztereinek találkozója után az euróövezeti csúcstalálkozó résztvevői megállapodtak abban, hogy a Görögország számára nyújtott támogatási programról tárgyalásokat kezdenek az Európai Stabilitási Mechanizmus (ESM) keretében.

 
10
Jul 2015
PDF
Print
E-mail

Az Európai Parlament együttműködésben a European Youth Press szervezettel, 2015-ben is megszervezi Brüsszelben az Európai Ifjúsági Médianapokat (European Youth Media Days), 2015. október 20-22. között. A rendezvényhez várják motivált fiatal európai újságírók jelentkezését a szervezői csapatba és a résztvevők közé is.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 71
Banner
Banner

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*