2015 September 02, Wednesday
Főoldal  //  Európai Információs Pont
Europe Direct Tájékoztató Központ

A Heves Megyei Europe Direct Információs Pont uniós témakörben kölcsönözhető könyvekkel, kiadványokkal, prospektusokkal, ingyenes internet hozzáféréssel áll az érdeklődők rendelkezésére. Az iroda kiemelt feladatai közé tartozik előadások, rendezvények szervezése, információ nyújtása az Európai Unióról, illetve információs standok működtetése a megyében megrendezésre kerülő rendezvényeken. A tájékoztató központ szintén vállalja általános- és középiskolások számára tájékoztatók, EU tanórák tartását. Segíti továbbá Egerben és a megye különböző településein bármely korosztály részére Uniós vetélkedők, kvízjátékok szervezését. Az iroda munkatársai Egerben, a Megyeháza (Kossuth L. u. 9) földszintjén várják az érdeklődőket. Nyitvatartás: H-P 08.00-14.00, Elérhetőségek: 06 36 521 480, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

az Európai Unió

társfinanszírozásával

 

 24
Aug 2015
PDF
Print
E-mail

Mindenekelőtt az innováció és a vállalkozói készség ösztönzése, a Duna régió természeti és kulturális kincseinek megóvása, az összekapcsoltság fejlesztése és a karbonszegény gazdaság irányába történő elmozdulás támogatása áll az Európai Bizottság által elfogadott új "Duna transznacionális együttműködési program" középpontjában.

 
24
Aug 2015
PDF
Print
E-mail

Infografikánk segítségével néhány kattintással felfedezheti, hogy az Európai Parlament mely közösségi oldalakon van jelen, és mi volt legfrissebb bejegyzésünk a Facebookon, Twitteren, Pinteresten vagy éppen a LinkedInen.

 
17
Aug 2015
PDF
Print
E-mail

315 millió európai használja az internetet nap mint nap. Online olvassuk a híreket, vásárolunk, tartjuk a kapcsolatot ismerőseinkkel. Annak érdekében, hogy a digitális kor kínálta lehetőségeket országhatároktól függetlenül ki lehessen használni, az Európai Bizottság stratégiát dolgozott ki a digitális egységes piac megteremtésére, amelyet májusban ismertetett az EP-ben.

 
13
Aug 2015
PDF
Print
E-mail

Gyors ütemben halad Magyarország újraiparosítása, júniusban az ipari termelés 6 százalékkal bővült, így már közel két éve folyamatos a növekedés. Az új gyárak, kutatási-fejlesztési központok létesítése, a meglévő üzemekben a több műszakos termelés bevezetése egyre több új piaci munkahelyet teremt.

 
11
Aug 2015
PDF
Print
E-mail

Az Európai Bizottság 23 több éves nemzeti programot fogadott el a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap (AMIF) és a Belső Biztonsági Alap (ISF) keretében. Magyarország Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alapból támogatott nemzeti programját már 2015 márciusában fogadták el, 24 millió euró értékben. Most a Belső Biztonsági Alap 61,5 millió euró értékű magyarországi programja került elfogadásra a 2014–2020 közötti időszakra.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 73
Banner
Banner

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*