2014 October 01, Wednesday
Főoldal  //  Európai Információs Pont
Európai Információs Pont

A Heves Megyei Europe Direct Információs Pont uniós témakörben kölcsönözhető könyvekkel, kiadványokkal, prospektusokkal, cd-kel, ingyenes internet hozzáféréssel áll az érdeklődők rendelkezésére. Az iroda kiemelt feladatai közé tartozik előadások, rendezvények szervezése, információ nyújtása az Európai Unióról, illetve információs standok működtetése a megyében megrendezésre kerülő rendezvényeken. Az információs Pont szintén vállalja általános- és középiskolások számára tájékoztatók, EU tanórák tartását. Segíti továbbá Egerben és a megye különböző településein bármely korosztály részére Uniós vetélkedők, kvízjátékok szervezését. Az Információs Pont Egerben, a Megyeháza (Kossuth L. u. 9) földszintjén található. Nyitvatartás: H-CS 08.00-16.00, P 08.00-14.00 Elérhetőségek: 06 36 321 480, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it22
Sep 2014
PDF
Print
E-mail

A magyarországi Europe Direct Információs Hálózat, az Informatikai és Könyvtári Szövetség, az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és az Európai Parlament Tájékoztatási Irodája „4 FOR EUROPE” címmel európai uniós témájú versenyt szervez középiskolás diákoknak.

 
19
Sep 2014
PDF
Print
E-mail

Idén is megrendezik az Európai Mobilitási Hetet, melynek során több száz, a fenntartható fejlődést népszerűsítő eseményt szerveznek Európa-szerte.

 
15
Sep 2014
PDF
Print
E-mail

Az Európai Parlamentben a legkülönfélébb politikai nézetek ütköznek, legyen szó a kereskedelmi kapcsolatokról vagy például adatvédelmi kérdésekről. Az eltérő véleményeket a képviselőcsoportok jelenítik meg.

 
12
Sep 2014
PDF
Print
E-mail

Az európai vállalatok lassan megérzik az augusztus 7-én bejelentett orosz gazdasági embargó hatásait.

 
11
Sep 2014
PDF
Print
E-mail

Jean-Claude Juncker, a Bizottság megválasztott elnöke ma fellebbentette a fátylat leendő csapatáról, azaz a következő Európai Bizottság összetételéről.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 48
Banner

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*