2014 August 30, Saturday
Főoldal  //  Európai Információs Pont
Európai Információs Pont

A Heves Megyei Europe Direct Információs Pont uniós témakörben kölcsönözhető könyvekkel, kiadványokkal, prospektusokkal, cd-kel, ingyenes internet hozzáféréssel áll az érdeklődők rendelkezésére. Az iroda kiemelt feladatai közé tartozik előadások, rendezvények szervezése, információ nyújtása az Európai Unióról, illetve információs standok működtetése a megyében megrendezésre kerülő rendezvényeken. Az információs Pont szintén vállalja általános- és középiskolások számára tájékoztatók, EU tanórák tartását. Segíti továbbá Egerben és a megye különböző településein bármely korosztály részére Uniós vetélkedők, kvízjátékok szervezését. Az Információs Pont Egerben, a Megyeháza (Kossuth L. u. 9) földszintjén található. Nyitvatartás: H-CS 08.00-16.00, P 08.00-14.00 Elérhetőségek: 06 36 321 480, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it14
Aug 2014
PDF
Print
E-mail

112 egy egységes európai segélyhívószámA 112 egy egységes európai segélyhívószám, amely rendelkezésre áll és ingyenesen hívható mind vezetékes, mind mobiltelefonról bárhol az Európai Unióban, sőt, szinte az egész kontinensen.

 
12
Aug 2014
PDF
Print
E-mail

Andor LászlóA legrangosabb francia kitüntetés, a Becsületrend lovagi fokozatát adományozta Francois Hollande francia elnök Andor László uniós biztosnak.

 
07
Aug 2014
PDF
Print
E-mail

Új lehetőségek az európai vállalkozásoknak, megfizethető árú energia a fogyasztók számára, az energiabiztonság megerősítése a földgázimport jelentős csökkentése révén, kedvező környezeti hatások: mindez csak néhány azok közül az előnyök közül, melyek az Európai Bizottság mai közleményében javasolt energiahatékonysági célkitűzés 2030-ig való teljesítése révén megvalósulhatnak.

 
29
Jul 2014
PDF
Print
E-mail

Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és az ARC közös kreatív pályázatot hirdet. A beérkező pályaművek közül a zsűri 35 alkotást választ ki, amelyeket 2014. szeptember 26. és november 9. között az Európa Pont mellett, a Millenáris Parkban mutatják be.

 
25
Jul 2014
PDF
Print
E-mail

Vásárolt valamit külföldön, ami nem sokkal később meghibásodott? Problémája adódott az otthonról foglalt külföldi autóbérlés vagy szálláshely kapcsán? Késik a hazafelé tartó repülőjárata? Amennyiben a szabadsága nem úgy alakul, ahogy eltervezte, fontos tudnia, hogy miképp gyakorolhatja jogait. Sőt mi több! Ki is tudja fejezni magát!

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 46

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*