2015 January 30, Friday
Főoldal  //  Európai Információs Pont
Europe Direct Tájékoztató Központ

A Heves Megyei Europe Direct Információs Pont uniós témakörben kölcsönözhető könyvekkel, kiadványokkal, prospektusokkal, ingyenes internet hozzáféréssel áll az érdeklődők rendelkezésére. Az iroda kiemelt feladatai közé tartozik előadások, rendezvények szervezése, információ nyújtása az Európai Unióról, illetve információs standok működtetése a megyében megrendezésre kerülő rendezvényeken. A tájékoztató központ szintén vállalja általános- és középiskolások számára tájékoztatók, EU tanórák tartását. Segíti továbbá Egerben és a megye különböző településein bármely korosztály részére Uniós vetélkedők, kvízjátékok szervezését. Az iroda munkatársai Egerben, a Megyeháza (Kossuth L. u. 9) földszintjén várják az érdeklődőket. Nyitvatartás: H-P 08.00-14.00, Elérhetőségek: 06 36 521 480, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

az Európai Unió

társfinanszírozásával

 

 27
Jan 2015
PDF
Print
E-mail

A brüsszeli Mezőgazdasági és Halászati Tanács ülése alkalmával Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter tárgyalt Phil Hogan agrárügyekért, Karmenu Vella környezetpolitikáért, tengerügyért és halászatért, valamint Vytenis Andriukaitis, egészségügyért és élelmiszer-biztonságért felelős biztosokkal.

 
27
Jan 2015
PDF
Print
E-mail

Az EU a TEN-T program keretében több mint 50 millió euróval társfinanszírozza az európai autópályák biztonságosságát, védettségét és hatékonyságát javító intelligens közlekedési rendszer (ITS) kialakítását és működtetését.

 
19
Jan 2015
PDF
Print
E-mail

Az Európai Bizottság Bővítési Főigazgatósága összeurópai esszépályázatot indított „Annyira hasonló, annyira különböző, annyira európai” címmel. A pályázaton 18-25 éves fiatalok vehetnek részt az EU 28 tagállamából; a pályaműveket legkésőbb 2015. február 27. délig lehet beküldeni.

 
19
Jan 2015
PDF
Print
E-mail

Több millió forinttal csökkenhet az uniós forrásra jelentkező vállalkozások pályázatok kivitelezésével kapcsolatos pénzügyi terhe – emelte ki a Világgazdaságnak adott interjújában a január 1-jétől bevezetett biztosítékmentesség legfőbb előnyét Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára.

 
16
Jan 2015
PDF
Print
E-mail

Az EU bejelentette a kutatás területén elfogadott legújabb intézkedéseit. Oltóanyagok és gyors diagnosztikai tesztek fejlesztésére nyolc kutatási projektet finanszíroznak majd, összesen 215 millió euró értékben.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 56
Banner
Banner

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*