2016 February 07, Sunday
Főoldal  //  Európai Információs Pont
Europe Direct Tájékoztató Központ

A Heves Megyei Europe Direct Információs Pont uniós témakörben kölcsönözhető könyvekkel, kiadványokkal, prospektusokkal, ingyenes internet hozzáféréssel áll az érdeklődők rendelkezésére. Az iroda kiemelt feladatai közé tartozik előadások, rendezvények szervezése, információ nyújtása az Európai Unióról, illetve információs standok működtetése a megyében megrendezésre kerülő rendezvényeken. A tájékoztató központ szintén vállalja általános- és középiskolások számára tájékoztatók, EU tanórák tartását. Segíti továbbá Egerben és a megye különböző településein bármely korosztály részére Uniós vetélkedők, kvízjátékok szervezését. Az iroda munkatársai Egerben, a Megyeháza (Kossuth L. u. 9) földszintjén várják az érdeklődőket. Nyitvatartás: H-P 08.00-14.00, Elérhetőségek: 06 36 521 480, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

az Európai Unió

társfinanszírozásával

 

 04
Feb 2016
PDF
Print
E-mail

Az európai gazdaság fellendülése immár negyedik éve tart, és folytatódik a szerény mértékű, elsősorban a fogyasztásból adódó növekedés. Ezzel egyidejűleg a világgazdaság jelentős része lényeges kihívásokkal néz szembe, ami felerősíti az európai növekedés kockázati tényezőit.

 
01
Feb 2016
PDF
Print
E-mail

Az Európai Bizottság a részletes vizsgálatot követően megállapította, hogy az Audi Hungaria Motor Kft. győri beruházási projektjére fordított 133 millió eurós magyar állami támogatás megfelel az állami támogatásokra vonatkozó uniós szabályoknak. Az Audi összesen 1,2 milliárd eurót ruházott be egy teljes mértékben integrált személygépkocsi-gyártóüzem kialakításába, ami a tervek szerint 2 100 munkahelyet teremt Győrben és a nyugat-dunántúli régióban.

 
27
Jan 2016
PDF
Print
E-mail

A kibővített és a céljának jobban megfelelő Erasmus+ uniós oktatási, képzési, ifjúsági és sportprogram már az első évben teljesítette a hozzá fűzött várakozásokat.

 
27
Jan 2016
PDF
Print
E-mail

A többéves pénzügyi keret idén esedékes félidős felülvizsgálata előtti helyezkedés jegyében tett hitet nyolc közép- és kelet-európai tagállam Prágában a kohéziós politika jövője mellett. A területet felügyelő biztos szerint az új programok gyors elrajtolása és eredményessége lenne a leghatásosabb érv egy erős felzárkóztatási politika 2020 utáni fennmaradása mellett.

 
27
Jan 2016
PDF
Print
E-mail

A több helyen is megjelent hírekkel ellentétben az új típusú személyazonosító igazolvány is alkalmas külföldre utazásra - közölte a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEK KH).

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 80
Banner
Banner

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*