2014 September 19, Friday
Főoldal  //  Európai Információs Pont
Európai Információs Pont

A Heves Megyei Europe Direct Információs Pont uniós témakörben kölcsönözhető könyvekkel, kiadványokkal, prospektusokkal, cd-kel, ingyenes internet hozzáféréssel áll az érdeklődők rendelkezésére. Az iroda kiemelt feladatai közé tartozik előadások, rendezvények szervezése, információ nyújtása az Európai Unióról, illetve információs standok működtetése a megyében megrendezésre kerülő rendezvényeken. Az információs Pont szintén vállalja általános- és középiskolások számára tájékoztatók, EU tanórák tartását. Segíti továbbá Egerben és a megye különböző településein bármely korosztály részére Uniós vetélkedők, kvízjátékok szervezését. Az Információs Pont Egerben, a Megyeháza (Kossuth L. u. 9) földszintjén található. Nyitvatartás: H-CS 08.00-16.00, P 08.00-14.00 Elérhetőségek: 06 36 321 480, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it15
Sep 2014
PDF
Print
E-mail

Az Európai Parlamentben a legkülönfélébb politikai nézetek ütköznek, legyen szó a kereskedelmi kapcsolatokról vagy például adatvédelmi kérdésekről. Az eltérő véleményeket a képviselőcsoportok jelenítik meg.

 
12
Sep 2014
PDF
Print
E-mail

Az európai vállalatok lassan megérzik az augusztus 7-én bejelentett orosz gazdasági embargó hatásait.

 
11
Sep 2014
PDF
Print
E-mail

Jean-Claude Juncker, a Bizottság megválasztott elnöke ma fellebbentette a fátylat leendő csapatáról, azaz a következő Európai Bizottság összetételéről.

 
10
Sep 2014
PDF
Print
E-mail

A Bizottság üdvözli a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) ma nyilvánosságra hozott Oktatási körkép, 2014 című éves jelentését, amely a nemzeti oktatási rendszerek helyzetéről és az előttük álló kihívásokról szól.

 
08
Sep 2014
PDF
Print
E-mail

Szeptember 1-jén ismét startolt az uniós fordítóverseny, melyen a győzteseket brüsszeli úttal díjazzák.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 48

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*