2016 September 25, Sunday
Főoldal  //  Európai Információs Pont
Europe Direct Tájékoztató Központ

A Heves Megyei Europe Direct Információs Pont uniós témakörben kölcsönözhető könyvekkel, kiadványokkal, prospektusokkal, ingyenes internet hozzáféréssel áll az érdeklődők rendelkezésére. Az iroda kiemelt feladatai közé tartozik előadások, rendezvények szervezése, információ nyújtása az Európai Unióról, illetve információs standok működtetése a megyében megrendezésre kerülő rendezvényeken. A tájékoztató központ szintén vállalja általános- és középiskolások számára tájékoztatók, EU tanórák tartását. Segíti továbbá Egerben és a megye különböző településein bármely korosztály részére Uniós vetélkedők, kvízjátékok szervezését. Az iroda munkatársai Egerben, a Megyeháza (Kossuth L. u. 9) földszintjén várják az érdeklődőket. Nyitvatartás: H-P 08.00-14.00, Elérhetőségek: 06 36 521 480, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

az Európai Unió

társfinanszírozásával

 

 09
Sep 2016
PDF
Print
E-mail

Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete, az Európai Parlament Magyarországi Tájékoztatási Irodája, a Miniszterelnökség és a magyarországi Europe Direct tájékoztató irodák által második alkalommal meghirdetett „Fedezd fel EUrópát!” című program keretében 2017-ben országosan összesen 38 osztály látogathat el Budapestre, az Európai Unió Házába.

 
08
Sep 2016
PDF
Print
E-mail

Az Európai Unió és partnerei az eddigi legnagyobb volumenű uniós humanitárius segélyprogramról állapodtak meg ma. Az Élelmezési Világprogram, valamint török részről a Katasztrófavédelmi és Vészhelyzet-kezelési Hatóság, a Vörös Félhold Társaság és a Családügyi és Szociálpolitikai Minisztérium együttműködésében létrehozott program új projektjei közvetlen készpénztranszferekkel teszi lehetővé a leginkább rászoruló, Törökországban tartózkodó menekültek mindennapi szükségleteinek finanszírozását.

 
06
Sep 2016
PDF
Print
E-mail

Alig több mint 3 éves munkálatok után, augusztus 26-án nyitották meg a forgalom előtt Isztambul Yavuz Sultan Selim névre keresztelt hídját, a harmadikat a török városban, mely – a Boszporuszon átívelve – összeköti az európai és az ázsiai partokat.

 
06
Sep 2016
PDF
Print
E-mail

Az EU helyzete és jövője a strasbourgi plenáris ülés kiemelt témája.

 
16
Aug 2016
PDF
Print
E-mail

Vegyen részt az „Európa az én régiómban” elnevezésű fotópályázaton, amellyel megnyerheti a Brüsszelben megrendezendő fotóworkshopon való részvételi lehetőséget, valamint a 2016. október 10–13. közötti, két éjszakára szóló, kétszemélyes, az utazás és a szállás költségeit is magában foglaló utazást Brüsszelbe.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 90
Banner
Banner

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*