2015 December 01, Tuesday
Főoldal  //  Európai Információs Pont
Europe Direct Tájékoztató Központ

A Heves Megyei Europe Direct Információs Pont uniós témakörben kölcsönözhető könyvekkel, kiadványokkal, prospektusokkal, ingyenes internet hozzáféréssel áll az érdeklődők rendelkezésére. Az iroda kiemelt feladatai közé tartozik előadások, rendezvények szervezése, információ nyújtása az Európai Unióról, illetve információs standok működtetése a megyében megrendezésre kerülő rendezvényeken. A tájékoztató központ szintén vállalja általános- és középiskolások számára tájékoztatók, EU tanórák tartását. Segíti továbbá Egerben és a megye különböző településein bármely korosztály részére Uniós vetélkedők, kvízjátékok szervezését. Az iroda munkatársai Egerben, a Megyeháza (Kossuth L. u. 9) földszintjén várják az érdeklődőket. Nyitvatartás: H-P 08.00-14.00, Elérhetőségek: 06 36 521 480, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

az Európai Unió

társfinanszírozásával

 

 11
Nov 2015
PDF
Print
E-mail

Az Európai Bizottság örömmel fogadja, hogy az uniós pénzügyminiszterek kötelezettséget vállaltak az elkövetkező években az éghajlatváltozás elleni küzdelem közfinanszírozásának növelése iránt, amit az uniós tagállamok minisztereinek Gazdasági és Pénzügyi (Ecofin) Tanács keretében megtartott találkozóján erősítettek meg.

 
05
Nov 2015
PDF
Print
E-mail

Az Európai Parlament Tájékoztatási Irodája idén is meghirdeti november 9-20. között online középiskolai vetélkedőjét, az Euroscola-játékot. A játékon magyarországi középiskolák csapatai mérik össze tudásukat Európáról és az Európai Unióról.

 
03
Nov 2015
PDF
Print
E-mail

Az Európai Bizottság 2 millió eurós pénzügyi hozzájárulással, 200 ezer menekültnek elegendő forrással támogatja az ENSZ Menekültügyi Főbiztosának Hivatalát. A menekülteket segélyező hivatal a jelenleg a Nyugat-Balkánon tartózkodó menekülteknek és menedékkérőknek biztosít többek között meleg ruhát és átmeneti szálláshelyet a régió befogadóállomásain.

 
03
Nov 2015
PDF
Print
E-mail

A Google felhívást tett közzé a számítástechnika, technológia és informatika területén jeleskedő, fogyatékkal élő hallgatók támogatására (Europe Scholarship for Students with Disabilities 2016–2017)

 
02
Nov 2015
PDF
Print
E-mail

Az Európai Hulladékcsökkentési Hét egy minden év november utolsó hetében megrendezett kezdeményezés. Ennek keretében lelkes önkéntesek saját akcióötleteiket megvalósítva hívják fel a figyelmet a hulladék keletkezés megelőzésének, a keletkezett mennyiség csökkentésének, a termékek újrahasználatának, valamint az anyagok újrahasznosításának fontosságára.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 76
Banner
Banner

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*