2015 July 03, Friday
Főoldal  //  Európai Információs Pont
Europe Direct Tájékoztató Központ

A Heves Megyei Europe Direct Információs Pont uniós témakörben kölcsönözhető könyvekkel, kiadványokkal, prospektusokkal, ingyenes internet hozzáféréssel áll az érdeklődők rendelkezésére. Az iroda kiemelt feladatai közé tartozik előadások, rendezvények szervezése, információ nyújtása az Európai Unióról, illetve információs standok működtetése a megyében megrendezésre kerülő rendezvényeken. A tájékoztató központ szintén vállalja általános- és középiskolások számára tájékoztatók, EU tanórák tartását. Segíti továbbá Egerben és a megye különböző településein bármely korosztály részére Uniós vetélkedők, kvízjátékok szervezését. Az iroda munkatársai Egerben, a Megyeháza (Kossuth L. u. 9) földszintjén várják az érdeklődőket. Nyitvatartás: H-P 08.00-14.00, Elérhetőségek: 06 36 521 480, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

az Európai Unió

társfinanszírozásával

 

 29
Jun 2015
PDF
Print
E-mail

Európai Bizottság ma közzétette azoknak a projekteknek a listáját, amelyek közül hamarosan kiválasztják az uniós kohéziós politika forrásai által támogatott legötletesebb és leginnovatívabb regionális projektnek járó RegioStars díj idei nyerteseit. A Lambert Van Nistelrooij európai parlamenti képviselő vezette független zsűri 143 induló közül válogatta ki a döntőbe került 17 projektet. A válogatás során az innováció, a hatás, a fenntarthatóság és a partnerség szempontjait vették figyelembe.

 
29
Jun 2015
PDF
Print
E-mail

Fogyasztói jogainkról indít tájékoztató kampányt az Európai Bizottság Magyarországon.

 
29
Jun 2015
PDF
Print
E-mail

Az Európai Bizottság a napokban közzé tette az Európai Unióban működési tilalom vagy működési korlátozások alá helyezett légitársaságok európai jegyzékét, az úgynevezett repülésbiztonsági listát.

 
25
Jun 2015
PDF
Print
E-mail

Támogatta szerdán az Európai Parlament az Európai Bizottság által tavaly novemberben bejelentetett, 315 milliárd eurós európai beruházást ösztönző befektetési tervet. A Parlament a Tanáccsal folytatott tárgyalások során módosította a terv gerincét alkotó alap finanszírozási szerkezetét, beleszólási jogot nyert az alap vezetőségének kiválasztásába, és gondoskodott az alap működésének demokratikus ellenőrzéséről.

 
25
Jun 2015
PDF
Print
E-mail

A szociális vállalkozások, valamint a mikrovállalkozások összesen 500 millió eurót mobilizálhatnak az európai munkahelyek és növekedés előmozdítása érdekében. Az Európai Bizottság és az Európai Beruházási Alap ma aláírt új megállapodása szerint a támogatást a foglalkoztatás és a szociális innováció európai programja keretében, 2014 és 2020 között nyújtják.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 69
Banner
Banner

FacebookYoutube

Településeink

Településeink

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail cím:*